MAŠI JE POTREBNA NAŠA POMOĆ! - Volim Podgoricu

MAŠI JE POTREBNA NAŠA POMOĆ!

Maši ponovo potrebna podrška svih nas za nastavak liječenja!

Upišimo 26 i pošaljimo SMS na 14543

Maša sada ima dvije godine i pet mjeseci. Rođena je sa atrezijom jednjaka i odmah po rođenju 2017. godine je uspješno operisana.

Po prebacivanju na neonatologiju, Maša je izgubila kiseonik, što je dovelo do velikog oštećenje mozga i dijagnostikovana joj je cerebralna paraliza.

Zahvaljujući ljudima velikog srca, putem Fodndacije Budi human, Maša je do sada tri puta uspjela da prikupi potrebna sredstva za odlazak na liječenje metodom matičnih ćelija na klinici Liv Hospital u Turskoj i Rehabilitacionom centru Renona, kao i IST centru u Beogradu. Nakon liječenja, njeno stanje se znatno pobljšalo. Psihomotorički je zrelija i saradjuje na terapijama , ali malena Maša još uvijek nije samostalna. Prema mišljenju ljekara, Maši su potrebni novi tretmani matičnim ćelijama, kako bi se njeno stanje unaprijedilo.

Zajedničkim snagama možemo da pomognemo ovoj malenoj djevojčici da prikupi potrebna sredstva za novu transplataciju matičnih čelija i rehabilitacije koje su joj potrebne.

Maši možemo pomoći i uplatom na žiro račun 520-38976-32 ili devizni račun 520042000001498662  IBAN broj: ME25520042000001498662  Swift: HBBAMEPGXXX .

Za Mašin osmijeh!

2 komentara

  1. Studying to experience the blues might seem as a overwhelming task, even when you’re not a rookie guitar player. How ever with all the right Blues Guitar Lessons and trainer you’ll be able to understand the “tools of the trade” so to speek to help demystify the truly amazing grooves, solos and riffs you cherish.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com