Podgoričaninu 6 mjeseci KUĆNOG PRITVORA jer je od taksiste opljačkao 17,5 eura - Volim Podgoricu

Podgoričaninu 6 mjeseci KUĆNOG PRITVORA jer je od taksiste opljačkao 17,5 eura

Podgoričanin L.A. osuđen je na šest mjeseci kućnog zatvora zbog razbojništva nakon što je Osnovni sud u Podgorici usvojio sporazum koji je taj okrivljeni sklopio sa Osnovnim državnim tužilaštvom. Okrivljeni je priznao da je 16. januara, oko 22.30, u podgoričkom naselju Konik, sa maloljetnim drugom ušao u taksi vozilo kojim je upravljao I.D. Po završetku vožnje, L.A. je uz prijetnju nožem od vozača taksi vozila tražio da im preda novac, prinoseći pritom oštricu noža prema njegovom vratu. Tražio je da I.D. sav novac koji ima preda njegovom maloljetnom drugu I.I, piše Dan.

“Vozač je iz pepeljare pored ručice mjenjača i police ispod pepeljare izvadio sav novac koji je imao, u iznosu od 17,50 eura, i predao ga maloljetnom I.I, nakon čega su pobjegli iz vozila”, piše u optužnici.

Okrivljeni je sa tužiocem dogovorio da zbog počinjenog krivičnog djela razbojništvo bude osuđen na kaznu kućnog zatvora u trajanju od šest mjeseci.

2 komentara

  1. I’m impressed, I have to admit. Truly rarely must i encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you’ve got hit the nail for the head. Your notion is outstanding; the catch is an element that not enough people are speaking intelligently about. I am very happy which i found this around my hunt for something in regards to this.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com