Home / SPORT / Fudbal / Giljen suspendovan: Kriv je spiker na utakmici, njega sam psovao

Giljen suspendovan: Kriv je spiker na utakmici, njega sam psovao

Fudbaleri Sutjeske napravili su podvig u meču sa Podgoricom. Gubili su sa 2:0 sve do 89. minuta, a zatim su golovima Marka Ćetkovića i Boža Markovića u zaostavnom vremenu stigli do jako važnog boda u borbi za titulu.

Mrlja na meč je uslijedila u posljednjim sekundama. Kapiten i golman Sutjeske, Vladan Giljen, dobio je crveni karton, a odmah je usledila suspenzija od strane FSCG koja traje sve do donošenja konačne odluke, ili ti kazne.

Vladan Giljen je naglasio da nije kriv i da nije zaslužio crveni karton, a da je sve posljedica nesporazuma, jer riječi koje je uputio posle meča nisu bile upućene delagatu i sudijama, nego spikeru na utakmici.

Sve vrijeme sam imao osjećaj da smo u zabavnom parku, a ne na utakmici i to derbiju kola. Zvanični spiker je preko razglasa komentarisao čitav meč. Govorio je kako izgleda tabela kada je Podgorica davala golove, komentarisao je suđenje i kako sudija nije dosudio penal za Podgoricu, pričao sa trenerom, govorio da je vidovit. Sve to je pričao dok je igra trajala, to nikad nisam doživio. Razgovarali smo o tome na poluvremenu, čudili se, kako mi, tako i igrači Podgorice“, rekao je Giljen za Sport Klub i nastavio:

“Gubili smo 2:0, bili smo nervozni i napeti, što je normalno. Kada smo izjednačili, okrenuo sam se misleći da je spiker na delu stadiona gde je bio delegat. Nisam znao da je on na suprotnoj strani, na glavnoj tribini, među navijačima. Sve što sam rekao bilo je upućeno njemu, spikeru. Tada su delegat i pomoćni sudija zvali glavnog sudiju Boškovića i rekli mu da me isključi. Rekao sam im priliskom izlaska sa terena: “Sram vas bilo, mene prijavljujete, a pogledajte šta spiker radi cijelu utakmicu”. To je sve. Nadam se da kazna neće biti drakonska jer je nisam zaslužio. Svi koji me znaju, znaju da govorim istinu”.

Vladan Giljen će sigurno biti kažnjen zbog crvenog kartona, a koliko će mečeva morati da pauzira ostaje da se vidi. Ono što je izvjesno, neće stajati ispred gola Sutjeske na meču koji slijedi i u kojem Sutjeska na svom terenu čeka ekipu Koma.

Sport klub

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com