OPŠTINA BUDVA: Za svečanu sjednicu, koktel i večeru 12 hiljada eura - Volim Podgoricu

OPŠTINA BUDVA: Za svečanu sjednicu, koktel i večeru 12 hiljada eura

Organizacija svečane sjednice povodom Dana opštine Budva, 22. novembra, gala večere dobrodošlice zvanicama, te koktela nakon zasjedanja koštaće poreske obveznike 12 hiljada eura.

Toliko novca je lokalna uprava opredijelila javnim pozivom koji je raspisan 1. novembra, a juče objavljen na zvaničnom sajtu Opštine.

Do 7. novembra, do kada je otvoren poziv, mogu se prijaviti svi zainteresovani hotelijeri sa područja budvanske opštine, koji na potezu od Jaza do Buljarice imaju hotel sa najmanje četiri zvjezdice koji, sudeći po uslovima tendera, moraju zadovoljiti zahtjevne uslove koje nova lokalna uprava traži, kako bi organizovala svečanost.

Procijenjena vrijednost nabavke sa uračunatim PDV-om je 12.000 eura, a kako se navodi u javnom pozivu, usluge se organizuju u hotelskom objektu kategorizacije minimum četiri zvjezdice sa opremljenom konferencijskom salom za oko 350 osoba.

„Neophodna je raspoloživost svih sala i ostalih hotelskih kapaciteta, uključujući VIP prostorije, posebne ulaze i parking za delegacije na dan organizovanja Dana Opštine Budva, 22.novembra. U postupku nabavke mogu da učestvuju samo ponuđači koji se nalaze na teritoriji opštine Budva“, navodi se u javnom pozivu.

Od hotelijera se traži da uoči Dana opštine, 21. novembra organizuje „večeru dobrodošlice na bazi švedskog stola za 150 zvanica”. Večera podrazumijeva, kako se navodi u javnom pozivu švedski sto – aperitiv, predjelo, glavno jelo, hleb, salata, desert. “Open bar obuhvata alkoholno piće: domaća rakija (loza/breskva/kajsija/dunja), vrhunsko vino domaćih proizvođača (2dcl ili 0,187l), negazirana i gazirana voda, sokovi i topli napici (espreso ili kuvana kafa)”.

Za 22. novembar, kako se navodi u javnom pozivu, usluge organizovanja svečanosti povodom Dana opštine, koje hotelijer mora ispuniti, podrazumijevaju da posjeduje konferencijsku salu maksimalno 350 mjesta, sa tehničkim mogućnostima organizacije svečane akademije, nakon koje se organizuje koktel sa hladnim i toplim kanapeima za 300 zvanica.

Rok plaćanja je 20 dana od dostavljanja fakture, a vrednovanje ponuda vršiće se tako što se ponuđaču koji ponudi najnižu cijenu dodjeljuje maksimalan broj bodova, dok ostali ponuđači dobijaju proporcionalan broj bodova u odnosu na najnižu ponuđenu cijenu.

Za vrijeme dok je gradom upravljao DPS, svečana sjednica sa koktelom i večerom organizovana je tradicionalno u hotelu „Maestral“ u Pržnu, dok je nova gradska uprava svečanost „preselila“ u budvanski hotel „Budva“. Međutim, nakon što je došlo do sukoba dijela vladajuće koalicije (Demokrata i Crnogorske) sa vlasnikom hotela „Budva“ zbog nelegalne dogradnje zapadnog krila, malo je vjerovatno da će se ove godine svečana akademija organizovati baš u ovom hotelu. Spekuliše se da će svečana sjednica prvi put biti organizovana u petrovačkom hotelu „Palas“ kojim gazduje Hotelska grupa „ Budvanska rivijera“.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com