Knežević: Najviše od tog novca otišlo je lično Milu Đukanoviću i DPS-u, pare uzeo i Gvozdenović - Volim Podgoricu

Knežević: Najviše od tog novca otišlo je lično Milu Đukanoviću i DPS-u, pare uzeo i Gvozdenović

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević saopštio je danas da nijesu tačni navodi Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) da je u Crnu Goru iz Azerbejdžana unio osam miliona eura, piše Borba.

“Taj novac, za koji mene tereti SDT je u Crnu Goru unio azerbejdžanski ministar Kamaladin Hajdarov i to je aranžman koji je on dogovarao direktno sa Milom Đukanovićem”, kazao je Knežević za Borbu.

On je dodao da je Gvozdenović bio umiješan u cijelu operaciju i da je i on primio pare od tih osam miliona.

“Najviše od tog novca otišlo je lično Milu Đukanoviću i DPS-u, sve je to radio u dogovoru sa ministrom Hajdarovim. Sve investicije koje su stizale je kontrolisao Milo Đukanović, a menadžeri su mu bili Brano Gvozdenović, Predrag Nenezić i Petar Ivanović”, tvrdi Knežević.

Dodaje da on nije kriminalac, kako ga predstavlja SDT, a hajka na njega je krenula, kako kaže, kad je počeo da proziva mafijašku hobotnicu.

Vijesti

1 komentar

  1. I’ve learned some important things via your post. I’d personally also like to say that there may be a situation that you will obtain a loan and never need a co-signer such as a Fed Student Aid Loan. In case you are getting financing through a regular bank then you need to be prepared to have a co-signer ready to help you. The lenders will probably base their very own decision using a few elements but the greatest will be your credit ratings. There are some loan merchants that will additionally look at your work history and make a decision based on that but in almost all cases it will depend on your scores.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com