BOŠKOVIĆ I JURETIĆ U PRITVORU: Postoji mogućnost od bjekstva! - Volim Podgoricu

BOŠKOVIĆ I JURETIĆ U PRITVORU: Postoji mogućnost od bjekstva!

Viši sud odbio je žalbu odbrane na pritvor građevinskim inspektorima Zoranu Boškoviću i Vladanu Juretiću, koji se terete da su reketirali budvanskog biznismena Boška Nenezića, saopšteno je Pobjedi iz te institucije.

Boškoviću i Juretiću je pritvor određen zbog opasnosti od bjekstva.

Oni su ranije pred tužiocem negirali krivicu. Krivičnom prijavom terete se za primanje mita.

Bošković i Juretić uhapšeni su nakon što se u medijima pojavio snimak iz kojeg se zaključuje da su reketirali Nenezića, kako bi mu omogućili da nastava gradnju objekta u Budvi, uprkos istekloj dozvoli.

Bošković i Juretić smatraju da im je slučaj navodnog reketiranja namješten i da su snimci, kako kažu, „ispresijecani”.

S druge strane, advokat Nikola Kavedžić ispričao je da je sve počelo kada ga je Nenezić kontaktirao 23. maja rekavši mi da je kod njega na plac došao inspektor Vladan Juretić i tražio mu 5.000 eura ili će mu napisati krivičnu prijavu.

Nenezić mu se tada „otvorio” i rekao je da je žrtva reketa dva inspektora jer mu je istekla građevinska dozvola za objekat od 790 metara kvadratnih koji gradi u Lastvi.

Inspektor Juretić koristio je neznanje Nenezića rekavši mu da može da ide u zatvor zbog istekle građevinske dozvole, uvjeravajući ga da je u velikom problemu.

Pobjeda

1 komentar

  1. Terrific work! That is the kind of information that are meant to be shared across the web. Disgrace on the seek for now not positioning this submit upper! Come on over and seek advice from my website . Thank you =)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com