Dječiji edukativni centar “Pčelica” organizuje “Jesenju Puzzlijadu” - Volim Podgoricu

Dječiji edukativni centar “Pčelica” organizuje “Jesenju Puzzlijadu”

Dječiji edukativni centar “Pčelica” u saradnji sa tržnim centrom “Mall of Montenegro” a uz podrsku Ministarstva rada i socijalnog staranja, organizuje u subotu, 16.novembra 2019.godine  “Jesenju Puzzlijadu”, uz veoma bogat program za najmlađe i njihove roditelje. 
Početak manifestacije planiran je za 10 casova, na drugom spratu šoping centra Mall of Montenegro u Podgorici, kada ce uslijediti takmičenja djece u slaganju slagalica, u 11 casova  takmicenja u  igri “Ne ljuti se čovječe”, a od 12 do 13 casova bogat kulturno umjetnicki program  u kojem ce ucestvovati animatori klovn Miki i face painting Emica i Animatori za djecu PG, zatim plesni klub Jest Set, KUD “Vrela Ribnicka”, Skola folklora “Branko Bozovic”, Plesni klub Diva i nasa talentovana solistkinja Nevena Mrvaljevic.
 Takmicenje djece u slaganju slagalica – Puzzlijada,  najmjenjeno je djeci od 4-14 godina, dok je igra ne ljuti se čovječe bez uzrasnih granica te će je igrati i djeca i odrasli.
Poklone za najuspješnije takmičare pripremili smo u saradnji sa brojnim prijateljima i saradnicima. Najmlađi  podjetioci imace priliku da se zabave uz kreativne i edukativne radionice.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com