Novak: Bio je bolji, zasluženo je pobijedio; Federer: Za razliku od Vimbldona, sad sam iskoristio meč loptu! - Volim Podgoricu

Novak: Bio je bolji, zasluženo je pobijedio; Federer: Za razliku od Vimbldona, sad sam iskoristio meč loptu!

Srpski teniser, Novak Đoković rekao je da je Rodžer Federer bio sinoć bolji od njega u svima aspektima i da je zasluženo pobijedio.

Feder je sinoć u trećem kolu grupe “Bjern Borg” na ATP finalu u Londonu slavio 2:0 (6:4, 6:3)

“Nijesam mnogo toga uradio kako treba u ovom meču, iskreno rečeno. On je bio bolji u svim aspektima i zaslužio je pobjedu. Fantastično je servirao, dobro se kretao, imao je odličan ritern. Mislim da je sve ispravno uradio. Sa druge strane, ja sam igrao previše neutralno. Nisam mogao da mu pročitam servis. Loše sam odigrao. Meč je bio važan, kao i svakog puta kada se sretnem sa Rodžerom ili Rafom, bilo gdje na svijetu. Mnogo je uzbuđenja. Stadion je bio pun, što je bilo lijepo vidjeti. Bilo je glasno, naelektrisano. Atmosfera je bila dobra“, poručio je Đoković.

Eliminacijom sa turnira Đoković je izgubio sve šanse da kraj godine dočeka na prvom mjestu ATP liste.

Švajcarski teniser, Rodžer Federer bio je zadovoljan nakon pobjede nad Đokovićem u Londonu.

“Ulog je bio veliki. Izašao sam i odservirao dobro. Moj plan igre je funkcionisao perfektno. Nadam se ne i posljednji put protiv Novaka. Bila je to zaista dobra igra sa moja strane. Uvijek se igra bolje kako turnir odmiče”, rekao je Federer.

Bila je to mala Federerova osveta za poraz u finalu Vimbldona. Novinare je interersovalo šta je bilo drugačije u odnosu na taj meč.

“Pa, sad sam iskoristio meč loptu”, rekao je Federer.

Švajcarac nastavlja takmičenje u polufinalu.

“Srećan sam što sam još u turniru. Nijesam imao nikakav plan, sada ću izaći i uživati na večeri u gradu. Čeka me bitka u polufinalu, nadam se da ću otići korak dalje nego prošle godine. Nadam se da ću biti spreman da odigram dobro i tokom vikenda”, zaključio je Federer.

VP/Vijesti

1 komentar

  1. There are solutions by which exceptional behavior procedures are employed more info to support folks recognize the particular desire to draw tresses prior to urge gets far too formidable for you to fight. The patient finds approaches to withstand the actual want so the actual need becomes less strong then goes away completely.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com