POLICIJA ZNA KO JE UBICA: U toku je potraga! U zločinu učestvovale tri osobe - Volim Podgoricu

POLICIJA ZNA KO JE UBICA: U toku je potraga! U zločinu učestvovale tri osobe

Policija je identifikovala osobu koja je 1. novembra ispred restorana “Savoja” u Baru ubila Jovana Klisića iz tog grada i ranila njegovog prijatelja i sugrađanina Velizara Gardaševića. Osumnjičeni za ubistvo Klisića i ranjavanje Gardaševića je crnogorski državljanin za kojim policija traga, piše Pobjeda.

Tokom istrage o ovom slučaju otkriveno je mnoštvo detalja, i prikupljeno materijalnih tragova koji će uskoro imati epilog riješenog slučaja.

Inspektori sumnjaju da su u ovom zločinu učestvovale još najmanje dvije osobe, od kojih je još jedna pucala u žrtve.

To je Gardašević kazao inspektorima, koji su pregledom snimaka sa nadzornih kamera utvrdili da su u zločinu učestvovale tri osobe.

Na snimcima se vide lica učesnika ovog zločina, ali za sada osim direktnog izvršioca, policija nije identifikovala njegove pomagače.

Ono što je nesumnjivo utvrđeno je da se radi o obračunu kriminalnih klanova, ali se i dalje ispituje da li je Gardašević bio meta.

Neke činjenice ukazuju da jeste. U njegovom pravcu ispaljeno je više hitaca, što inspektore navodi na sumnju da je on bio prioritet napadačima. Još neki tragovi potvrđuju sumnju operativaca iz bezbjednosnog sektora koji rade na rasvjetljavanju ovog zločina. Klisić je nedugo nakon ranjavanja podlegao povredama u barskoj Bolnici, dok je Gardašević operisan.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com