Podogričani u ovom naselju dobijaju NOVI PARK, grad opredijelio 100.000 eura - Volim Podgoricu

Podogričani u ovom naselju dobijaju NOVI PARK, grad opredijelio 100.000 eura

Uprava Glavnog grada opredijelila je 100.000 eura za izgradnju parka na Zabjelu koje su tražili stanovnici Ulice Branka Miljkovića.

Sredstva su opredijeljena u predlogu budžeta Glavnog grada za 2020. godinu, saopšteno je iz PG biroa.
Oni navode da je povodom peticije sa 850 potpisa koju stanovnici Ulice Branka Miljkovića uputili gradonačelniku, uprava grada odmah po prijemu prvog dopisa, kao i razgovora inicijatora sa nadležnim službama, blagovremeno reagovala i opredijelila sredstva.
–U toku su pregovori o rješavanju imovinskih odnosa kako bi se naredne godine nesmetano moglo pristupiti realizaciji projekta – saopšteno je iz PG biroa.
Kao što smo više puta isticali, navode iz Pg biroa, namjera gradske uprave je da, uz projekte Moje drvo i Mikro 020, svake godine stanovnici Podgorice dobiju barem jednu novu parkovsku površinu, a da se postojeće površine revitalizuju i obogate novim sadržajima.
– Podsjećamo da je, u tom cilju, započeto s uređenjem mikro lokacije u Ulici Oktobarske revolucije , te platoa preko puta Gimnazije , gdje ćemo uskoro dobiti novu zelenu oazu na preko 2.000 kvadrata – saopšteno je iz PG biroa.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com