(VIDEO) Urnebesna priča Bosanca koji je ukrao avio-bombu iz Drugog svjetskog rata, pa je odnio na biciklu!

“Istegao sam mišić dok sam nosio avio-bombu pošto je teška, pa sam je potom natovario na bicikl”, priča muškarac koji je nakratko ukrao veliku eksplozivnu napravu u Janji kod Bijeljine.

Mještani Janje prepričali su kako im je muškarac objasnio svoj nesvakidašnji postupak, “zahvaljujući” kojem je vijest o ovom slučaju obišla cijeli region.

“Odnio sam bombu jer ljudi ne mogu da rade posao, ko će čekati nadležne, oni su tek predveče došli na Drinu da deaktiviraju bombu. Ja sam nju odnio i propisno obezbijedio, obložio je sa svih strana”, objašnjavao je kradljivac.

FOTO: INFOBIJELJINA

Tvrdi da bomba nije imala osigurač naprijed i da nije mogla da eksplodira.

“Razumiješ li ti šta je mina. Ne može pući, udarao čovjek bagerom kad je pronađena, valjao je ovdje kašikom kao da je panj”, dodao je ovaj muškarac mještanima.

Na njihovo pitanje kako je uzeo bombu, kaže da ju je stavio pod ruku i kroz smijeh dodaje da je istegao mišić dok ju je nosio, jer je teška.

“Nakon toga sam je zavezao na bicikl i odvezao na Drinu i propisno odložio”, navodi na kraju muškarac koji je na društvenim mrežama postao najpopularniji deminer-amater.

 

InfoBijeljina.com
Foto: Youtube/Printscreen

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close