“Bio sam prestravljen od Pekovića, poput zvijeri je boksovao, obliven znojem…” - Volim Podgoricu

“Bio sam prestravljen od Pekovića, poput zvijeri je boksovao, obliven znojem…”

Kao ruki sam bio baš prestrašen od Nikole Pekovića, ovim riječima je košarkaš Čikago Bulsa Zek Lavin opisao svoj susret sa crnogorskim košarkašem u periodu dok je nastupao za Minesotu Timbervulvse.

Lavin je gostovao u emisiji kod čuvenog novinara ESPN-a koji prati NBA ligu Zaka Lova, i prisjetio se trenutaka dok su on i popularni Pekmen dijelili svlačionicu.

“Kada sam došao sa koledža u Minesotu želio sam nosim dres broj 14, međutim taj broj je nosio Peković. Bio sam prestravljen od njega i nisam ni pomišljao da ga pitam da mi ustupi taj broj”, rekao je  Lavin.

On je takođe kazao i da je crnogorski košarkaš imao vreću za boks u svlačionicu koju je često znao da udara.

“Jednom sam ušao u svlačionicu i tamo zatekao nesvakidašnji prizor, Pek je poput zveri boksovao, obliven znojem…”

I sam Lov se prisjetio svojih iskustva sa Pekovićem.

“Jednom sam u restoranu sedeo sa Damjanom Rudežom, a do našeg stola je sedo Peković. Nikada u životu svom nisam video da je neko naručio i pojeo toliko hrane, a bio je kao stena sačinjena od mišića, bez grama masnoće”, kazao je Lov.

Peković je nastupao za Minestu Timbervulvse od od 2011. do 2016. godine i za to vrijeme odigrao 271 utakmicu. Smatran je za jednog od dominantnijih centara NBA lige, ali je zbog povrede završio prije vremena karijeru 2017. godine.

Vijesti

2 komentara

  1. Comfortably, the article post is during truthfulness a hottest on this subject well known subject matter. I agree with ones conclusions and often will desperately look ahead to your updaters. Saying thanks a lot will not just be sufficient, for ones wonderful ability in your producing. I will immediately grab ones own feed to stay knowledgeable from any sort of update versions. get the job done and much success with yourbusiness results!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com