Policija za 48 sati zaplijenila 113 kilograma marihuane - Volim Podgoricu

Policija za 48 sati zaplijenila 113 kilograma marihuane

Potpredsjednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pohvalio je danas policijske službenike koji su u dvije odvojene akcije na teritoriji Srbije, u prethodna dva dana, zaplijenili 113 kilograma marihuane.

– Posle akcije u kojoj je zaplijenjeno 77 kilograma heroina, što je jedna od najvećih zaplijena ove vrste narkotika u Srbiji, i zaplijene 113 kilograma marihuane, mogu slobodno da kažem da su pripadnici policije, koji rade na suzbijanju narko-trafikinga, ponos Ministarstva unutrašnjih poslova i naše države – rekao je Stefanović.

Ministar je precizirao da je marihuana u dvije odvojene akcije zaplenjena na teritoriji opštine Čajetina i na Graničnom prelazu Horgoš. Stefanović je pohvalio dobar rad pripadnika policije koji, kako je rekao, pokazuju izuzetnu posvećenost borbi protiv narkotika i štite Srbiju od ove pošasti.

– Očekujem da ćemo u narednim danima imati nove akcije i da će policija pokazati koliko je posvećena suzbijanju narko-trafikinga, a očekujem dobre rezultate u toj borbi i do kraja godine – zaključio je Stefanović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com