UHAPŠENE DVIJE OSOBE, TRAGA SE ZA TREĆOM: Iz bankomata ukrali 138.000 eura? - Volim Podgoricu

UHAPŠENE DVIJE OSOBE, TRAGA SE ZA TREĆOM: Iz bankomata ukrali 138.000 eura?

Službenici Centra bezbjednosti Budva su preduzimajući opsežne operativno – taktičke mjere i radnje rasvijetlili krivično djelo računarska prevara koje je počinjeno na štetu jedne od poslovnih banaka, u filijalama u Budvi, Tivtu i Podgorici. Budvanska policija je identifikovala osumnjičena lica, a slijedom događaja i preduzetim aktivnostima podgorička policija prikupila je dokaze koji ukazuju na sumnju da su ova lica isto djelo počinili u Podgorici.

Naime, ovo krivično djelo su, kako se sumnja, izvršili ukrajinski državljani J.I. (38), I.S. (37) i A.B. (38) na način što su podesnim sredstvom obili bankomat poslovne banke, te se priključili na elektronski uređaj i „dali nalog“ dispanzeru da izbaci novac koji se nalazio u kaseti. Ova lica  su na ovaj način pribavili imovinsku korist u ukupnom iznosu od oko 138.000 eura i to što su na opisani način protivpravno prisvojili oko 30.000 eura u filijali u Budvi, u filijali u Tivtu oko 45.000 eura dok su u Podgorici protivpravno prisvojili oko 63.000 eura.

U momentu identifikacije lica osumnjičenih za računarsku prevaru ona nijesu bila dostupna policijskim službenicima, odnosno, nijesu se nalazila na teritoriji Crne Gore, te je za njima raspisana potraga.

J.I. i I.S. su lišeni slobode prilikom ulaska u Crnu Goru na jednom graničnom prelazu i oni su uz krivičnu prijavu privedeni državnom tužiocu u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici, dok je za licem A.B. i dalje na snazi prethodno raspisana potraga.

2 komentara

  1. Regards just for the excellent knowledge right here component web-site, can be found in tiny little ask weblog tv audience. Just who mentioned this excellent provide? . . . .Relationship are mindful, want should be type. That doesn’t be jealous of, but there’s more brag, boastful. It’s not necessarily obnoxious, it is not self-seeking, many years merely angered, this can carries not at all all time high of most errors. Real love ceases to appreciate hateful rejoices utilizing specifics. This method automatically safeguards, ensure you trusts, continually wishes, be sure you perseveres.

  2. I countenance, I individual not been on this webpage in a overnight time? withal it was added pleasance to see It is much an must theme and ignored by so numerous, flat professionals. I convey you to provide making grouping more knowing of realistic issueExcellent matter as characteristic.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com