LOVAČKA ORGANIZACIJA PODGORICA: Stati na kraj divljanju i primitivizmu - Volim Podgoricu

LOVAČKA ORGANIZACIJA PODGORICA: Stati na kraj divljanju i primitivizmu

Upravni odbor Lovačke organizacije Podgorice i svi organi te organizacije iskazali su punu podršku državnim organima, Tužilaštvu i Ministarstvu unutrašnjih poslova na razotkrivanju, istrazi, privođenju i procesuriranju vinovnika odstreljivanja trajno lovom zaštićene vrste-mečke 16. novembra u kanjonu Male Rijeke, saopšteno je iz LO Podgorice.

“Upravni odbor i ostali lovački organi su zaključili da je interes LO Podgorice, koji prestavlja 700 lovaca, da se u ovom slučaju sazna puna istina o ovom teškom krivičnom djelu. Svi organi LO Podgorica, prije svega Upravni odbor dobijaju nesumnjivu podršku najvećeg broja lovaca, da se najzad stane na kraj divljanju i primitivizmu, nepoštovanju propisa, kriminalnim radnjama i lažima krivolovaca”, kazao je sekretar organizacije Zoran Kažić.

Istakao je da je rad lovočuvara i ostalih lica iz LO Podgorica ocijenjen najvišom ocjenom.

“Lovočuvari i sva ostala lica koja su aktivno učestvovala u identifikaciji počinilaca na odstreljivanju trajno zabranjene divljači, profesionalno su odradili svoj dio posla, zaslužuju sve pohvale i podršku svih organa LO Podgorica. LO Podgorica ne želi polemisati sa onima koji su se već predstavili svojim nedjelima u lovištu i nesuvislim saopštenjima, primitivnim manipulacijama koji vrijeđaju i srozavaju svaku elementarnu logiku, već daje punu podršku utvrđenim činjenicama i nalazima svojih, ali i nadležnih državnih organa, a naravno apeluje da se vinovnici kriminalnih radnji privedu poznaniju prava”, zaključuje se u saopštenju.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com