Nuhodžić u Skoplju: Crnogorski iseljenici daju značajan doprinos matičnoj državi - Volim Podgoricu

Nuhodžić u Skoplju: Crnogorski iseljenici daju značajan doprinos matičnoj državi

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić poručio je u Skoplju tokom sastanka sa Borisom Popivodom, predsjednikom Crnogorske zajednice i predstavnicima dijaspore u Republici Sjevernoj Makedoniji da naši iseljenici daju značajan doprinos matičnoj državi poslovnim, kulturnim, umjetničkim i drugim aktivnostima i da je saradnja sa dijasporom visoko na listi prioriteta Vlade.

Ministar Nuhodžić je iskazao zadovoljstvo susretom sa predstavnicima udruženja koja djeluju u Skoplju i uputio izraze zahvalnosti na njihovoj posvećenosti daljoj afirmaciji i jačanju ugleda Crne Gore. Tom prilikom, Nuhodžić je govorio o ekonomskom, razvojnom i infrastrukturnom napretku koji je Vlada Crne Gore ostvarila u prethodnom periodu.

Predstavnici iseljeničkih udruženja iskazali su zadovoljstvo susretom sa ministrom unutrašnjih poslova i zahvalili na kontinuiranoj podršci koju Vlada Crne Gore pruža dijaspori u Sjevernoj Makedoniji.

„Nakon obnove nezavisnosti, želimo da dodatno osnažimo veze i unaprijedimo saradnju Crne Gore sa dijasporom. Vrata Ministarstva unutrašnjih poslova će vam uvijek biti otvorena“, zaključio je ministar Nuhodžić.

2 komentara

  1. Considerably, the piece is really the greatest on this worthwhile topic. I agree with your conclusions and will continuously look forward to your future updates. Just saying thanks will not just be enough, for the fantastic lucidity in your writing. I will instantly grab your rss feed to stay informed of any updates. Delightful work and much success in your business endeavors!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com