Ranku Raduloviću ZAPALJENA KUĆA - Volim Podgoricu

Ranku Raduloviću ZAPALJENA KUĆA

Kuća Nikšićanina Ranka Radulovića koja se nalazi u pljevaljskom selu Bukovica oštećena je u požaru. Šta je uzrok požara koji se desio prije dvadeset dana još uvijek nije poznato jer u policiji čekaju rezultate vještačenja. Radulović se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je formirao kriminalnu grupu, piše Dan.

Od pljevaljskih vatrogasaca Dan je saznao da je vatrena stihija krenula iz potkrovlja i da se proširila na drugi sprat kuće. Dalje širenje požara zaustavili su vatrogasci.

Od mještana Bukovice Dan je saznao da je Ranko Radulović još 2002. godine izgradio pomenuti objekat, koji je služio kao lovački dom. Radulović je tih godina često dolazio u Bukovicu i tamošnji stanovnici ga pamte kao veoma korektnog čovjeka.

Požar na njegovoj kući je uznemirio Bukovičane jer se radi o trećem požaru u posljednje dvije godine, a ni u jednom slučaju dosada nije utvrđen uzrok. Među tamošnjim stanovnicima se spekuliše da postoji mogućnost da je požar podmetnut, posebno što se u ovaj objekat poslednjih godina slabo svraćao.

Požar na objektu prijavljen je Centru bezbjednosti 28. oktobra, oko 13 časova. Nalicu mjesta obavljen je uviđaj, a dalja istraga će pokazati šta je uzrok požara. Izuzeti su uzorci i poslati na vještačenje naveli su iz policije i dodali da još uvijek nemaju rezultate vještačenja.

Prema optužnici, kriminalna grupa koju je formirao Radulović planirala je ubistva i visokih policijskih funkcionera.

DAN

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com