Mihajlović ne može bez fudbala, bori se kao lav: Iz bolnice na trening Bolonje - Volim Podgoricu

Mihajlović ne može bez fudbala, bori se kao lav: Iz bolnice na trening Bolonje

Nekoliko minuta posle podneva, a samo 24 časova pošto je napustio bolnicu “Sant Orsoli”, Siniša Mihajlović pojavio se u predgrađu Bolonje, gde se nalazi trening-centar tog italijanskog kluba.

Miha se posle skoro mjesec dana pojavio na treningu Bolonje, što je posebno oduševilo sve fudbalere ovog kluba. Miha je poslednji put bio sa svojom ekipom još na utakmici sa ekipom Juventusa.

Imao je strpljenja da me sačeka, dao mi je priliku da pogriješim, što je od suštinskog značaja za rast mlade osobe. Volio bih da mu kažem šta radim sa Mančinijem“, rekao je Rikardo Orsolini, debitant u reprezentaciji Italije.

Dolazak na trening ovekovečio je italijanski klub slikom na svom oficijalnom Tviter nalogu uz poruku:

“Šef se vratio gdje pripada

Miha će u naredna dva-tri dana biti uz tim , ali je teško očekivati da u nedelju od 12:30 na meču protiv Parme biti na domaćoj klupi stadiona “Renato dal’Ara”.

Malo je verovatno da će biti na klupi protiv Parme, ali sa Srbinom je sve moguće“, prenosi list “Korijere delo sport”.

Podsjetimo, Siniša Mihajlović je juče izašao iz trećeg, prilično teškog ciklusa terapije, a dokle je stigao u borbi s leukemijom, saznaće se tokom naredne sedmice na konferenciji za novinare koju je najavio Valter Sabatini, sportski direktor crveno-plavih.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com