Član Glavnog odbora Nove BRUTALNO IZVRIJEĐAO ambasadora Srbije u Crnoj Gori - Volim Podgoricu

Član Glavnog odbora Nove BRUTALNO IZVRIJEĐAO ambasadora Srbije u Crnoj Gori

Član Glavnog odbora Nove srpske demokratije Spasoje Tomić javno je, na svom Fejsbuk profilu ambasadora Srbije u Podgorici Zorana Bingulca nazvao ”bitangom” i ustvrio da je on ”jedno veliko ništa”.

IZBAČEN IZ AMBASADE U PODGORICI: Jovanović se žalio predsjednici Vlade Srbije

AMBASADA SRBIJE: Jovanoviću nije dozvoljeno da unese opremu za snimanje

Kako prenosi portal Srpsko ujedinjenje, Tomić važi za najpovjerljivijeg čovjeka Andrije Mandića za terenske aktivnosti koje se u domaćim političkim krugovima nazivaju ”šaptačkim diverzijama”.

– Kao što znate, ne dajem sebi često za pravo da komentarišem političke predstavnike Srbije, bilo da su vlast ili opozicija. Ali u ovom slučaju se mora prokomentarisati sramno ponašanje tzv ambasadora Srbije a u stvari piona ove vlasti Zorana Bingulca. Jutros je Zoran Bingulac izbacio iz prostorija ambasade Miroja Jovanovića. Zoran Bingulac je jednostavno rečeno i onako prosto narodski jedna bitanga, koja u svom mandatu apsolutno ništa nije učinila kako bi položaj Srba u Cg bio poboljšan. Sjećam se ambasadora Lutovca koji je i samoinicijativno organizovao kulturna dešavanja, koji se trudio, reagovao. A Bingulac, ništa, što i ne čudi jer je on jedno veliko ništa!, naveo je Tomić na svom FB profilu.

Spasoje Tomić, član Glavnog odbora Nove srpske demokratije i Informativne službe Demokratskog fronta

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com