Hvala Stefanu Saviću, pomogao mi je u teškim trenucima - Volim Podgoricu

Hvala Stefanu Saviću, pomogao mi je u teškim trenucima

Nekadašnji crnogorski reprezentativac Blažo Igumanović spreman je da se vrati fudbalu nakon operacije prednjih ukrštenih ligamenata koljena.

Iskusni defanzivac povrijedio se na kraju prošle sezone kada je u dresu Lovćena igrao revanš meč baraža za popunu prvoligaškog ranga. U međuvremenu je imao hirurški zahvat u Zagrebu, potom je prošao period rehabilitacije, a od ponedeljka kreće sa kondicionim treninzima.

Oporavio se u potpunosti i od januara može da počne pripreme sa budućim klubom.

“Osjećam se odlično. Povreda je prošlost. Ne želim više da se na to vraćam, već samo gledam naprijed. Doktor Janković, koji je prije pet mjeseci uradio operaciju, dolazio je nedavno u Podgoricu i bio je prezadovoljan stanjem koljena. Uskoro počinjem sa kondicionim treninzima i od januara ću biti spreman za pripreme sa ekipom. Nadam se da ću do tada pronaći klub”, rekao je Igumanović.

Mnogo toga lošeg desilo se tridesettrogodišnjem lijevom beku u samom finišu prošle sezone – Cetinjani su ispali iz lige, već su bili u finansijskim problemima, a Igumanović je doživio jednu od najtežih povreda u fudbalu kada mu se završavao ugovor sa FK Budućnost koji ga je pozajmio Lovćenu.

Našao se u problemu, a da on bude brže riješen pobrinuo se Stefan Savić koji je nekadašnjem saigraču iz nacionalnog tima platio operaciju, pokazavši mnogo puta do sada da nije samo veliki igrač, već i čovjek.

“Veliku zahvalnost dugujem Saviću koji mi je pomogao u teškim trenucima. Njegov gest mi je dao volju, želju i motiv da nastavim dalje. Volim fudbal i vjerujem da mogu još da pružim na terenu. Hvala i fizioterapeutu Radovanu Oroviću koji je veliki profesionalac i odlično radi svoj posao. Uz njegovu pomoć oporavak je bio kraći”, ističe Igumanović.

Igumanović je gradio karijeru u Zeti, Rudaru, Mladosti (sadašnji Titograd), Sutjesci i Budućnosti. Iza sebe ima i inostrane klubove – kazahstansku Astanu, poljsku Zavišu i bugarsku Montanu. Bio je mladi reprezentativac, dok je u seniorskoj selekciji Crne Gore upisao dva nastupa.

Pokriva poziciju lijevog beka koja je deficitarna u našem fudbalu.

“Jedva čekam da se vratim na fudbalsku scenu. Prethodnih mjeseci radio sam jako, često i po nekoliko sati dnevno. Na zimu ću biti fit, a na proljeće vjerujem i uspješan na terenu”, zaključio je Igumanović.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com