OGLASILI SE CG AMBASADORI: Platili Mirninu kaznu zbog brutalnog vrijeđanja vjernika, i stali u njenu odbranu - Volim Podgoricu

OGLASILI SE CG AMBASADORI: Platili Mirninu kaznu zbog brutalnog vrijeđanja vjernika, i stali u njenu odbranu

Ambasadori Crne Gore Miodrag Vlahović, Nebojša Kaluđerović i Željko Perović, koji su platili kaznu izrečenu suspendovanoj službenici Ministarstva vanjskih poslova Mirni Nikčević, saopštili su da je lako kazniti Nikčevićevu, ali da je teško trpjeti i ćutati na nepoštovanje i ugrožavanje Crne Gore i zatiranje svega crnogorskog.

Mirna Nikčević mora da plati 600 eura za vrijeđanje na Fejsbuku

MIRNA NA ,,MJESTU ZLOČINA”: ,,Risto, javi se ljubavi…majku ti falsifikatorsku”(FOTO)

CRNOGORSKA SAVJETNICA VELIČA NDH: Evo kojom objavom je Mirna Nikčević zapalila Fejsbuk

MIRNA SE POVUKLA: ,,Opozivam se sa funkcije, Milo će vam doći glave STOKO NEOTESANA”

CRNOGORSKA SAVJETNICA OSTRAŠĆENA: ČETNICI, NEPISMENA BALAVURDIJO! Mirna Nikčević na Fejsbuku pljuje sve srpsko i širi mržnju!

Kako navode u zajedničkoj izjavi, neki od razloga zbog kojih su odlučili da pomognu samohranoj majci ne iziskuju, u normalnom svijetu, potrebu za posebnim objašnjenjem.

“Naravno, ovim činom ne ulazimo u ocjenu kazne koju je Mirni Nikčević izrekao nadležni sud u prekršajnom postupku, niti imamo namjeru da razmatramo meritum stvari povodom riječi iskazanih u jednoj privatnoj komunikaciji”, ukazuju ambasadori.

Ipak, naglašavaju, za neke od razloga postoji potreba.

“Kada bi se, naime, za svaku uvredu, omalovažavanje, nipodaštavanje, prijetnje i napade, govor mržnje i nacionalističke poruke i pozive (sa mnogobrojnih privatnih, partijskih, institucionalnih, zvaničnih i nezvaničnih, “duhovnih” i svetovnih adresa u našoj Crnoj Gori), koijma se negira sve crnogorsko i sama država Crna Gora, naša istorija, kultura, jezik, crkva, naša tradicija, istorijsko pamćenje i samo naše postojanje i kada se, dakle, udara – ciljano, smišljeno, mučki, orkestrirano i organizovano – na Crnu Goru, pa, samim tim, na sve koji žive u Crnoj Gori – naplaćivao i deseti dio ovoga što Mirna Nikčević treba da plati, mnogo bi se novca sakupilo za crnogorski budžet. Bio bi to stalni i izdašni izvor prihoda za našu jedinu državu”, poručuju ambasadori.

Sutkinja podgoričkog Suda za prekršaje Sonja Pepeljak donijela je rješenje kojim se Nikčević nalaže da plati novčanu kaznu od 600 eura zbog vrijeđanja vjernika koji su se na Trojčindanski dan okupili ispred Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

Protiv tog rješenja Nikčević može uložiti žalbu Višem sudu za prekršaje.

 

Cdm

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com