OVI CRNOGORSKI AMBASADORI ĆE PLATITI 600 EURA UMJESTO MIRNE: “Sami su se ponudili, i to je njihov stav povodom cijele situacije” - Volim Podgoricu

OVI CRNOGORSKI AMBASADORI ĆE PLATITI 600 EURA UMJESTO MIRNE: “Sami su se ponudili, i to je njihov stav povodom cijele situacije”

Kaznu u iznosu od 600 eura koja je određena suspendovanoj službenici Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore Mirni Nikčević, zbog vrijeđanja vjernika Mitropolije crnogorske-primorske, platiće tri crnogorska ambasadora.

Ovo je Nikčević najavila na svom FB profilu uz objašnjenje da u se ambasadori sami ponudili da pomognu te da na taj način izražavaju svoj stav povodom čitave situacije.

Mirna Nikčević mora da plati 600 eura za vrijeđanje na Fejsbuku

MIRNA SE POVUKLA: ,,Opozivam se sa funkcije, Milo će vam doći glave STOKO NEOTESANA”

CRNOGORSKA SAVJETNICA OSTRAŠĆENA: ČETNICI, NEPISMENA BALAVURDIJO! Mirna Nikčević na Fejsbuku pljuje sve srpsko i širi mržnju!

“Dragi Crnogorci i Crnogorke, hvala vam za svu podrsku koju ste do sada pružili meni i mojoj porodici i hvala što ste izdajnicima pokazali da smo složni i ujedinjeni kad se radi o bilo kome od nas. Hvala na inicijativi da platite kaznu koja mi je izrečena. Tim povodom saopštavam da će tri crnogorska ambasadora pokriti ove troškove jer na taj način žele izraziti svoj stav povodom čitave situacije, koji je javan. To su: Miodrag Vlahović, ambasador Crne Gore pri Svetoj Stolici i Suverenom Viteškom Malteškom redu i bivši ministar vanjskih poslova Crne Gore; Nebojša Kaluđerović, ambasador Crne Gore u SAD i bivši ministar vanjskih poslova Crne Gore; Željko Perović, ambasador Crne Gore u Austriji, bivši konzul u SAD, bivši pomoćnik ministra vanjskih poslova Crne Gore. Ljudi od kojih sam učila šta znači biti diplomata i kako štititi interese svoje zemlje, navela je Nikčević.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com