Da li su sudije oštetile Partizan? Pogledajte i PROSUDITE sami! (VIDEO) - Volim Podgoricu

Da li su sudije oštetile Partizan? Pogledajte i PROSUDITE sami! (VIDEO)

Košarkaši Partizana izgubili su od Budućnosti u Podgorici 60:65 u derbiju osmog kola ABA lige, a srpski mediji tvrde da su tome kumovale sudije.

Niz odluka sudija Saše Pukla, Damira Javora i Milana Nedovića, navodno su, u dramatičnoj završnici bile su sumnjive i na štetu crno-belih.

Andrei Trinkijeriju bilo je žao zbog poraza od Budućnosti jer je njegov tim odigrao čvrst meč u Morači, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu.

“U sportu se moraju prihvatiti porazi. Žao mi je jer mislim da smo spremili dobro utakmicu. Slabo smo šutirali za tri poena. Nismo imali dobra rješenja u drugom poluvremenu. Šteta jer smo odigrali čvrsto, ali to nije bilo dosta”, rekao je italijanski stručnjak.

U finišu je nezadovoljan odlukama sudija dobio drugu tehničku grešku nakon koje je isključen.

“Pretjerao sam, pa su sudije odradile svoj posao. Nemam komentar na sudije. Pokušao sam da se prilagodim utakmici. Vidio sam neke kontakte, koje oni nisu vidjeli. Na kraju, ta tehnička na kraju nije odlučila meč”, dodao je Trinkijeri.

Partizan nakon osam kola ABA lige ima pet pobjeda i tri poraza.

Tri faula u napadu dosuđena su košarkašima Partizana u poslednjih nekoliko minuta kada se rezultat “lomio”, isključen je trener Andrea Trinkijeri, koji je pobesjnio kao nikad prije.

Pogledajte jednu od ključnih situacija na utakmici i zaključite sami: Da li je zaista bio prekršaj Vila Mozlija u napadu?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com