Podgoričanka otputovala na izbor za MIS SVIJETA - Volim Podgoricu

Podgoričanka otputovala na izbor za MIS SVIJETA

Mis Crne Gore Mirjana Muratović otputovala je juče u London na svjetsko takmičenje za Miss Svijeta gdje će se sa još oko 120 takmičarki nadmetati za titulu najljepše djevojke na svijetu. Učenica Srednje trgovinske škole u Podgorici za najljepšu Crnogorku je proglašena u junu, kada joj je lentu predala tada aktuelna misica Natalija Gluščević.

Foto: Instagram/mirjana_muratovic

Mirjana Muratović se već nekoliko godina bavi modelingom, pa joj ova tiula samo dodatno pomaže na modnoj sceni.

Foto: Instagram/mirjana_muratovic

Pored Muratović, koja predstavlja Crnu Goru, na takmičenju će se naći i ljepotice iz zemalja regiona.

Tako će Srbiju predstavljati 18-godišnja Andrijana Savić. Djevojka iz Gornjeg Milanovca učenica je srednje medicinske škole, smjer – kozmetički tehničar. U slobodno vrijeme bavi se sportom pa joj je boks preokupacija.

Foto: Instagram

Mis Hrvatske je Katarina Mamić, studentkinja novinarstva iz Zagreba. Modelingom se bavi još od malih nogu kada je kao djevojčica radila dječije revije. Bavila se sportom i to odbojkom i ritmičkom gimnastikom.

Foto: Instagram

Miss Bosne i Hercegovine je 21-godišnja Ivana Ladan. Ona je studentkinja psihologije. Cilj joj je da jednog dana bude uspješna u svom pozivu psihologa, a pored obrazovanja i modelinga uživa u vremenu provedenom sa dragim ljudima, čitanju i gledanju filmova i serija.

Foto: Instagram

Sloveniju će predstavljati Špela Alič. Ova 22-godišnja djevojka. Buduća soscijalna radnica i psihoterapeutkinja obećava da će Sloveniju predstaviti u najboljem svjetlu. Naročito je inspiriše rad sa mladim ljudima pa je još tokom izbora obećala da će njima biti uzor.

Foto: Instagram

Na takmičenju u Velikoj Britaniji takmičiče se 119 djevojaka iz cijelog svijeta. Pobjednica će biti proglašena 14. decembra na finalnoj večeri izbora.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com