Home / LJUDI / Podgoričanka otputovala na izbor za MIS SVIJETA

Podgoričanka otputovala na izbor za MIS SVIJETA

Mis Crne Gore Mirjana Muratović otputovala je juče u London na svjetsko takmičenje za Miss Svijeta gdje će se sa još oko 120 takmičarki nadmetati za titulu najljepše djevojke na svijetu. Učenica Srednje trgovinske škole u Podgorici za najljepšu Crnogorku je proglašena u junu, kada joj je lentu predala tada aktuelna misica Natalija Gluščević.

Foto: Instagram/mirjana_muratovic

Mirjana Muratović se već nekoliko godina bavi modelingom, pa joj ova tiula samo dodatno pomaže na modnoj sceni.

Foto: Instagram/mirjana_muratovic

Pored Muratović, koja predstavlja Crnu Goru, na takmičenju će se naći i ljepotice iz zemalja regiona.

Tako će Srbiju predstavljati 18-godišnja Andrijana Savić. Djevojka iz Gornjeg Milanovca učenica je srednje medicinske škole, smjer – kozmetički tehničar. U slobodno vrijeme bavi se sportom pa joj je boks preokupacija.

Foto: Instagram

Mis Hrvatske je Katarina Mamić, studentkinja novinarstva iz Zagreba. Modelingom se bavi još od malih nogu kada je kao djevojčica radila dječije revije. Bavila se sportom i to odbojkom i ritmičkom gimnastikom.

Foto: Instagram

Miss Bosne i Hercegovine je 21-godišnja Ivana Ladan. Ona je studentkinja psihologije. Cilj joj je da jednog dana bude uspješna u svom pozivu psihologa, a pored obrazovanja i modelinga uživa u vremenu provedenom sa dragim ljudima, čitanju i gledanju filmova i serija.

Foto: Instagram

Sloveniju će predstavljati Špela Alič. Ova 22-godišnja djevojka. Buduća soscijalna radnica i psihoterapeutkinja obećava da će Sloveniju predstaviti u najboljem svjetlu. Naročito je inspiriše rad sa mladim ljudima pa je još tokom izbora obećala da će njima biti uzor.

Foto: Instagram

Na takmičenju u Velikoj Britaniji takmičiče se 119 djevojaka iz cijelog svijeta. Pobjednica će biti proglašena 14. decembra na finalnoj večeri izbora.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com