Jedinstveni benefiti za nove korisnike Telekom pripejda: Neograničeni pozivi u mreži i 1 GB interneta sa svakom dopunom, besplatan YouTube godinu dana

Crnogorski Telekom predstavio je jedinstveni pripejd koncept sa besplatnim gigabajtima, minutima i SMS-om za nove korisnike. Za razliku od uobičajenih pripejd ponuda koje unaprijed ograničavaju korisnike pri potrošnji gigabajta, minuta i SMS-ova, novi Telekomov koncept korisnicima omogućava da sami biraju kako će potrošiti dobijene benefite. 

Naime, novim pripejd korisnicima na raspolaganju je 500 jedinica, koje istovremeno predstavljaju gigabajte, minute i poruke, a mogu da ih troše kako žele. 

Kako to izgleda u praksi?

Iz Telekoma objašnjavaju da ako pripejd korisnik surfujući internetom potroši 2GB (odnosno 2 jedinice), ostaje mu 498 jedinica na raspolaganju za surfovanje, poruke i pozive ka svim mrežama. Ako u međuvremenu razgovara 40 minuta (što je 40 jedinica) i pošalje 20 SMS-ova (čime troši 20 jedinica), ostaje mu još 438 jedinica na raspolaganju. Drugim riječima, novi pripejd prati ritam i potrebe korisnika, zaključuju iz ove kompanije. 

I tako dvije sedmice, jer 500 jedinica traje 15 dana od dana registracije kartice. A potrošnju je lako pratiti preko aplikacije Telekom ME. 

Po isteku 15 dana, svaka dopuna donosi besplatne pozive u mreži i 1 GB interneta koji važe narednih 7 dana. Nove pripejd korisnike svakog mjeseca tokom godinu dana očekuje besplatnih 20 GB za strimovanje sadržaja sa YouTube-a.

Iz Telekoma podsjećaju da pripejd korisnici ne moraju da brinu o neželjenoj potrošnji interneta, jer ako surfujući internetom i potroše besplatne gigabajte, internet saobraćaj će biti blokiran. Isto važi i za YouTube gigabajte.

Telekom pripejd može se kupiti na trafikama i u T-Centrima širom Crne Gore. Više informacija o Telekomovim pripejd i postpejd tarifama može se pronaći na sajtu www.telekom.me

loading...

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close