Poslanica Demokrata povrijeđena u zemljotresu - Volim Podgoricu

Poslanica Demokrata povrijeđena u zemljotresu

Poslanica Demokratske Crne Gore Valentina Minić lakše je povrijeđena u Tirani tokom zemljotresa koji je rano jutros pogodio Albaniju.

Minić sa potpredsjednikom partije, Draganom Krapovićem, učestvuje na konferenciji parlamentaraca u Tirani.

Krapović je “Vijestima” kazao da su sa ostalim učesnicima konferencije bili smješteni u hotelu kada je došlo do podrhtavanja tla.

“Mi smo smješteni u centru Tirane, u hotelu gdje se održava konferencija. Prvo se čuo huk, kako to obično biva, a onda jako podrhtavanje tla”, ispričao je Krapović, “Ljudi su odmah počeli da izlaze iz hotela, i većina je par sati provela u holu ili ispred zgrade.”

Krapović je “Vijestima” rekao da je trenutno stanje redovno, iako se može osjetiti zebnja zbog potresa koji obično uslijede nakon jačeg zemljotresa.

Dodao je i da su neki od evropskih parlamentaraca otkazali učešće na konferenciji, kao i da će delagacija Demokrata skratiti radnu posjetu Tirani zbog vanrednih okolnosti.

Najmanje sedam osoba poginulo je, a više od 300 povrijeđeno, u snažnom zemljotresu koji je rano jutros pogodio Albaniju.

Jačina zemljotres. čiji je epicentar bio u Draču jutros oko četiri sata, bio je jačine 6,1 Rihtera. Nekoliko sati kasnije, uslijedio je još jedan potres – 5,1 Rihtera.

Vijesti

1 komentar

  1. Good day! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to begin. Do you have any ideas or suggestions? Cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com