CRNOGORAC PORŠEOM POBIO TROJE LJUDI: Užasan prizor, od smrskanog renoa nije ostalo ništa (FOTO) - Volim Podgoricu

CRNOGORAC PORŠEOM POBIO TROJE LJUDI: Užasan prizor, od smrskanog renoa nije ostalo ništa (FOTO)

Ispred sjevernog ulaza u Tunel Becberg kod Efingena u švajcarskom kantonu Argau dogodila se teška saobraćajna nesreća, u kojoj su poginule tri osobe. Nesreću je prouzrokovao četrdesetpetogodišnji Crnogorac Darko G., koji je navodno pokušao da pobjegne, ali je uhapšen.

Na autoputu A3 kod Efingena u srijedu pre podne saobraćaj se odvijao usporeno: traka za preticanje je bila zatvorena zbog radova. Crveni “reno kađar” bio je na kraju kolone vozila.


Darko G, u automobilu marke “porše kajen” bijele boje, približavao se velikom brzinom i prekasno je primijetio da je traka za preticanje zatvorena. Naglo je skrenuo udesno, okrznuo kamion s prikolicom i svom silinom udario u “reno”, koji se nabio u prikolicu kamiona i od siline udara ostao doslovno zgnječen. U unutrašnjosti vozila policiju je dočekao jeziv prizor. Odmah je bilo jasno: ko god da je sjedio u “renou” nije preživio. Olupina je toliko uništena da nisu mogli da razaznaju koliko je osoba unutra.

Švajcarski mediji prenose da je nesreću izazvao Crnogorac, koji je sjedio za volanom bijelog “poršea kajen”. On je u nesreći zadobio samo oderotine. Neposredno nakon sudara udaljio se sa mjesta nesreće, očigledno u šoku, pokušao je da pobjegne.

“Nažalost, bio sam neposredno iza njih. Vozač “poršea” je bio u stanju šoka, to je bilo očigledno. Udaljio se najviše 100 metara od nesreće, a onda stao, nije mi ličilo na pokušaj bjekstva”, rekao je očevidac.

Policija je uhapsila Darka G, koji je nakon toga pregledan u bolnici, a potom i na psihijatriji.

“Kad smo čuli za nesreću, mislili smo da je mrtav. Njegov brat je pokušao da ga posjeti u bolnici, ali ga nisu pustili”, izjavila je njegova rođaka za “Blik”.

“Ne mogu sebi da objasnim kako je mogao da izazove takvu nesreću. On i žena su se prije nekoliko nedjelja razveli. Od tada je potpuno izgubljen”, dodala je ona.

Olupina crvenog “renoa” transportovana je u radionicu na A3, gdje je vozilo otvorila saobraćajna služba vatrogasne jedinice i izvukla tijela: poginule su tri odrasle osobe iz Bazelbita. Identifikacija još nije okončana.

Protiv vozača “poršea” pokrenuta je krivična istraga.

dijaspora.news

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com