PRVA SVJEDOČENJA PREŽIVJELIH: Šleper sa prikolicom JE LETIO PRAVO NA NAS, gledao sam kako MELJE naš kombi! (FOTO) - Volim Podgoricu

PRVA SVJEDOČENJA PREŽIVJELIH: Šleper sa prikolicom JE LETIO PRAVO NA NAS, gledao sam kako MELJE naš kombi! (FOTO)

Težak udes na auto-putu kod Niša, u kom su poginula trojica radnika na telefonskim instalacijama, desio se kada je kamion naletio na njihov kombi dok je stajao u trećoj traci

JEZIVA SVEDOČENJA POVREĐENIH U TEŠKOJ NESREĆI KOD NIŠA: Kamion se približavao velikom brzinom! Video sam kako ih MELJEKako se saznaje, povrijeđena su osmorica od kojih se dvojica nalaze na operaciji. Jedan od radnika je u kritičnom stanju.

U kombiju je bilo 9 radnika, dok su dvojica stajala ispred i čekala šleper, kada su iznenada uočili kamion koji se približavao velikom brzinom.

1 / 12 FOTO: KURIR/M.S.
Radnici su iz Kragujevca, a zaputili su se na posao u Leskovcu gde su trebali da postavljaju telefonske kablove.

Boško Mihajlović iz Kragujevca ispričao je za Betu je da se kombi kojim su putovali u Leskovac pokvario i zaustavio na naplatnoj rampi, kako bi sačekao dolazak šlep službe.

“Nas dvojica bili smo pored kombija, a ostali, njih devetorica bili su u kombiju. Šleper sa prikolicom udario je u nas, bilo je strašno, jer je šleper mnogo brzo vozio. Od kombija ništa nije ostalo, razletjeli smo se na sve strane. Pomagao sam da izvučemo povrijeđene, ali za trojicu naših kolega nije bilo pomoći”, kazao je Mihajlović.

(dijaspora.news/Kurir.rs/Večernje novosti, Beta)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com