STRAVIČAN NAPAD NA SPORTISTE: Povrijeđeno najmanje pet fudbalera (FOTO) - Volim Podgoricu

STRAVIČAN NAPAD NA SPORTISTE: Povrijeđeno najmanje pet fudbalera (FOTO)

Najmanje pet fudbalera i vozač autobusa nigerijskog kluba Ifeanji Juba u kritičnom su stanju nakon što su na njih vatru otvorili pljačkaši maskirani u vojne uniforme.

Klupski autobus trenutku napada prešao je trećinu od čak 822 kilometra i 14 sati dugog putovanja na gostovanje kod Kano Pilarsima.

Nigerijski klubovi su zbog neimaštine prisiljeni na duga, iscrpljujuća i opasna gostovanja putovati autobusom, po jako lošim putevima, na kojem su najveće opasnosti pljačkaši i teške saobraćanje nesreće.

Najnoviji napad dogodio se na istom putu na kome je prije pet godina napadnut autobus Kano Pilarsa, pri čemu je i pet njihovih igrača ranjeno hicima iz vatrenog oružja.

Igrači Aba Voriorsa napadnuti su prošle godine na putu na kup utakmicu u glavni grad Laos, kao i Osun junajted kada je išao na utakmicu prve lige.

Prošlog mjeseca dvije igračice Polisa poginule su u saobraćajnoj nesreći nesreći.

Prije deset godina čak 32 nigerijska fudbalera poginula su dok su se vozili na gostovanja.

1 komentar

  1. I am usually to blogging and i also truly appreciate your posts. The content has truly peaks my interest. I am about to bookmark your web blog and maintain checking for brand spanking new info.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com