Home / ŽIVOT + / Showbiz / Podgoričanka Kristinja i ove sezone u Zvezdama Granda, žiri imao ozbiljnu poruku za nju (VIDEO)

Podgoričanka Kristinja i ove sezone u Zvezdama Granda, žiri imao ozbiljnu poruku za nju (VIDEO)

Krstinja Todorović (22) iz Podgorice, predstavila se ove sezone u Zvezdama Granda sa pjesmama ,,Daj ne pitaj” Viktorije i ,,Ti možes sve” u izvedbi Marije Šerifović.

S obzirom da Krstinja ima problema sa velikim viškom kilograma, vodila se velika polemika oko toga u studiju.

Njen izvanredan talenat za pjevanje, natjerali su Nikolu, Mariju, Đorđa, Bosanca i Anu da joj daju glasove. Od njih petoro, Ana i Bosanac su odustali, uz riječi da su dali podršku.

Međutim, iako srećna zbog ovoga, kandidatkinja je naišla i na kritike. “Krstinja, jel ti znaš da u prvom duelu, ja znam da je ovo odvratno i bezobrazno i nije pristojno, ali ti govorim strašno veliku istinu, da će te pjevačica koja pjeva 70% lošije a izgleda pristojnije, za širu populaciju, izbaciti?” upitala je Marija, na šta je takmičarka odgovrila: “Ja sam svjesna ali bih voljela da se transformišem kroz ovo takmičenje”.

JK joj je poručila da bi do sada smršala, s obzirom da je već bila u takmičenju, da joj je zaista stalo do toga, i poručila: “Mislim da je sramota da lijepa, mlada i talentovana djevojka kao ti ima ovoliki višak. To je nekulturno. Ja kad bih te uzela ti bi mjesečno gubila 10 kila i do juna bi bila predobra riba!”. Podršku Krstinji iz bekstejdža dao je i njen otac koji je kuvar, a Jelena ga je pitala da li će dati ćerci podršku da smrša kao i da li se slaže sa svim što joj je rekla, prenosi GrandNews.

Tata se složio sa Jelenom i rekao da će joj svi pomoći ali nije siguran da je njegova mezimica odlučila da smrša.

Saša Popović je predložio da je niko ne uzme pod svoje već da ona prvo smrša pa se vrati u takmičenje dogodine ali su Jelena i Viki smatrale da je za ovu kanddiatkinju najvažnija motivacija, koju joj trenutno mogu dati Zvezde Granda i da će joj svi pomoći. Krstinja je odabrala Mariju da joj bude mentor, a mi joj želimo sreću u daljoj borbi.

Pogledajte nastup ove Podgoričanke na 01:06:18.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com