Fontana u Podgorici uništena i prije puštanja u rad - Volim Podgoricu

Fontana u Podgorici uništena i prije puštanja u rad

Glavni grad Podgorica, Univerzitet Crne Gore i kompanija „Saniteko“, nakon 10 godina, obnovili su fontanu u Univerzitetskom parku, za šta je uloženo oko 50 000 eura.

Namjera grada i partnera bila je da Podgorica, njeni građani i svi posjetioci, uoči 19.decembra, Dana oslobođenja Podgorice, dobiju još jedno lijepo mjesto za okupljanje i druženje, a tim prije što je riječ o univerzitetskom kompleksu, gdje svakodnevno cirkuliše veliki broj ljudi.  Međutim, naši građani nažalost nijesu dobili priliku da uživaju u ovom novom gradskom kutku, jer je i on bio meta vandala.

Podsjećamo da su u prethodnom periodu na meti nesavjesnih  pojedinaca bili gradski parkovi, zelene površine, novogodišnji ukrasi, gradske česme, fontane, javna rasvjeta, kao i brojni drugi sadržaji za čiju obnovu su Glavni grad i nadležna preduzeća uložili značajna sredstva, koja su mogla biti uložena u nove sardžaje.

Ovom prilikom, po ko zna koji put, apelujemo na sugrađane da čuvaju imovinu svog grada i svaki vid ovakvog ponašanja prijave nadležnim organima.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com