NESTVARNI LUKA: Još jedna BLISTAVA partija Dončića! - Volim Podgoricu

NESTVARNI LUKA: Još jedna BLISTAVA partija Dončića!

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobijedili su noćas na gostujućem terenu Denver sa 105:96 i ostvarili 18. pobjedu u NBA ligi.

Lejkerse su predvodili Lebron Džejms sa 25 poena, devet asistencija i šest skokova i Entoni Dejvis sa 25 poena i 10 skokova. Dvajt Hauard dodao je 13 poena i šest skokova, a Redžon Rondo 11 poena, šest skokova i šest asistencija.

Najefikasniji u ekipi Denvera bili su Džamal Majer sa 22 poena, pet skokova i pet assitencija i Pol Milsap sa 21 poenom i osam skokova. Srpski košarkaš Nikola Jokić utakmicu je završio sa 13 poena, osam asistencija, pet skokova i tri ukradene lopte.

Košarkaši San Antonija pobijedili su posle dva produžetka Hjuston sa 135:133 i ostvarili drugi uzastopni trijumf na svom terenu. Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Loni Voker, rekordom karijere od 28 poena, Brin Forbs postigao je 25, a Demar Derozan 23 poena, devet asistencija i pet skokova.

U ekipi Hjustona Džejms Harden je za 48 i po minuta postigao 50 poena, uz devet skokova, šest asistencija i četiri ukradene lopte. Klint Kapela utakmicu je završio sa 22 poena i 21 skokom, dok je Rasel Vestbruk ostvario tripl-dabl učinak od 19 poena, 10 skokova i 10 asistencija.

Dalas je pobijedio Nju Orleans sa 118:97 i ostvario osmu pobjedu u poslednjih devet utakmica. Slovenački košarkaš Luka Dončić predvodio je Dalas sa 33 poena, 18 skokova i pet asistencija. Set Kari postigao je 19 poena, a Maksi Kleber i Tim Hardavej po 12.

U ekipi iz Nju Orleansa, koja je izgubila šestu uzastopnu utakmicu, najefikasniji je bio Brendon Ingram sa 24 poena, šest asistencija i pet skokova.

Toronto je izgubio od Majamija posle produžetka sa 110:121 i pretrpio prvi poraz na svom terenu ove sezone. Najbolji u ekipi Majamija bio je Džimi Batler koji je ostvario tripl-dabl učinak od 22 poena, 13 skokova i 12 asistencija. Dankan Robinson dodao je 22 poena, a Džastis Vinslou 17 poena i devet skokova.

U ekipi aktuelnog šampiona Norman Pauel bio je najefikasniji sa 23 poena, Fred Vanvlit postigao je 19 poena, a Paskal Sjakam 15 poena uz 12 skokova.

Los Anđeles Klipersi pobijedili su Portland sa 117:97. Kliperse su predvodili Montrez Herel sa 26 poena i devet skokova i Pol Džordž sa 25 poena, dok je Kavaj Lenard dodao 11 poena, devet skokova, pet asistencija i dvije ukradene lopte.

Portland je prekinuo niz od tri pobjede, a najefikasniji u tom timu bili su Si Džej Meklaum sa 20 poena i Hasan Vajtsajd sa 18 poena i 13 skokova. Karmelo Entoni dodao je devet poena i šest skokova.

U ostalim utakmicama Detroit je pobijedio Klivlend sa 127:94 i ostvario drugi uzastopni trijumf, dok je Orlando pobijedio Vašington sa 127:120 i nanio mu peti poraz u poslednjih šest utakmica.

(Beta)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com