PETAR JE PONOVO SLOBODAN: “Mali Budo” raskinuo sa djevojkom, SLOBODA PRIJE SVEGA - Volim Podgoricu

PETAR JE PONOVO SLOBODAN: “Mali Budo” raskinuo sa djevojkom, SLOBODA PRIJE SVEGA

Glumac Petar Strugar i dizajnerka enterijera i namještaja Tamara Gavrilović upoznali su se u konjičkom klubu, da bi zatim uplovili u ljubavnu vezu, međutim njih dvoje su se nedavno razišli.

Petar Strugar sa bivšom devojkom Tamarom GavrilovićFOTO: RAS SRBIJA
Petar Strugar sa bivšom djevojkom Tamarom Gavrilović

Iako izbjegava da priča o privatnom životu, a posebno o ljubavi, glumac Petar Strugar, inače rođen na Cetinju od poznate porodice Strugar,  se početkom ove godine pojavio na premijeri jednog filma sa Tamarom Gavrilović i tako svima stavio do znanja da je otpočeo vezu sa atraktivnom crnkom. Njih dvoje je domaća javnost imala prilike da vidi nekoliko puta na gradskim dešavanjima, međutim prije nekoliko nedjelja, oni su odlučili da stave tačku na ljubav i svako je krenuo svojim putem.

Ljubav između njih je planula u konjičkom klubu u kojem su oboje trenirali. Tu su se zavoljeli, a Tamara se Petru svidjela čim ju je prvi put vidio.

– Sve je išlo kako treba, ali je u jednom trenutku ljubav nestala. Nisu htjeli da jedno drugo sile, pa su zato odlučili da se raziđu bez previše skandala. Oboje su vrlo razumni i shvatili su da je bolje da raskinu nego da počnu jedno drugog da guše. Petar je često bio van kuće, snimao je serije, a bio je skoncentrisan i oko drugih poslovnih angažmana. To je znalo nekada da nervira Tamaru, ali ipak nije htjela da ga previše guši. Zato je ovo bilo najbolje rješenje za njih – kaže za “Blic” izvor koji je upućen u cijelu priču.

Petar StrugarFOTO: P_STRUGAR / INSTAGRAM
Petar Strugar
Iako je Petar za medije vrlo zatvoren, kada se kamere ugase on je vrlo opušten, duhovit, šarmantan i djevojke padaju odmah na njega.

– Tamara se baš bila vezala za Petra, kao i on za nju. Međutim, Petar je neko ko voli slobodu, da uživa u sportovima, jahanju, pa zna često da bude i po nekoliko dana van Beograda. To joj je, kao svakoj djevojci, nekada znalo da zasmeta – ističe naš izvor.

Na pitanje koliko mu je važan izgled djevojke, Petar je ranije rekao:

– Bitan mi je fizički izgled jer kao i svako volim da neko ko je sa mnom lijepo izgleda, ali mi je važnije da je njegovana jer znam da tako drži do sebe, vodi uredan život i daje sebi na značaju. Smatram da ako ne cijeniš sebe, neće te ni drugi cijeniti.

Petar Strugar sa nekadašnjom devojkom TamaromFOTO: M. ILIĆ / RAS SRBIJA
Petar Strugar sa nekadašnjom devojkom Tamarom

On je tada rekao da je veliki emotivac, iako to mnogi ne misle.

– Jesam, i ne mislim da je to nešto loše, ali čuvam svoja osjećanja za sebe i svoje bližnje.

Podsjećanja radi, Petar je sa bivšom suprugom Ivanom Nikolić bio dvije godine u braku. U junu 2014. godine postali su roditelji sina Zarije. Međutim, godinu dana kasnije oni su se rastali.

Milica TodorovićFOTO: PROMO
Milica Todorović

Milica Todorović pozajmila konja

Iako ovih dana u gradskim kuloarima kruži priča da je Milica Todorović bacila oko na Petra Strugara, te mu ostavlja srca ispod fotografija na društvenim mrežama, radi se samo o prijateljskim emocijama. Naime, Milica je za potrebe spota “Ljubav manje” odlučila da pozajmi Strugarovog konja.

Inače, Petar Strugar je svestrani umjetnik, majstor brazilske džijudžice, vješt je i u pucanju iz vatrenog oružja, alpinizmu, snoubordu, gimnastici, ronjenju, jahanju, a velika strast mu je i vožnja dvotočkaša.

– Konji su vrlo inteligentne životinje i s njima može lako da se radi i funkcioniše jer veoma dobro shvataju mnoge stvari. Želio sam da naučim da jašem jer se bavim takvim poslom koji je zanimljiv, kreativan, raznovrstan. U principu, svaka vještina kojom mi glumci uspijemo da ovladamo prije ili kasnije biće nam od pomoći i koristi – rekao je ranije Petar.

Blic.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com