Zgodna i svestrana Julija porijeklom Crnogorka: MMA borac, a uz to pijanistkinja i model

Julija Pajić je prava “fajterka”! Ova brineta je MMA borac i nastupa na turnirima širom regiona.

Rođena je u Frankfurtu i ima 22 godine i dijelom je Crnogorka budući da joj je majka iz naše zemlje. Otac joj je iz Bosne i Hercegovine, a ona se od malena bavi sportom.

“Sama sam odlučila da se bavim borilačkim sportovima. Kao dijete trenirala sam tenis, plivanje i jahanje. Ali borilački sportovi su uvijek bili “tu negdje”. Često sam gledala videe o raznim borilačkim sportovima. Ronda Rouzi bila je moj uzor i zeljela sam da budem poput nje. To je upravo ono što sam htjela i što volim. Jednostavno sam se pronašla u svemu tome i mogu reći da mma ispunjava moj život”, kaže Julija.

Njeno je tijelo prekriveno tetovažama, a tu su razni brojevi i crteži posvećeni porodici.

Kaže da voli da se bije i da dobija batine, ali samo u ringu.

“Svoje znanje borilačkih vještina na ulici bi iskoristila samo u samoobrani, ako ne bi imala neko drugo rješenje”, ističe Julija za fight-madness.com

Kaže da u slobodno vrijeme svira klavir, pliva i da se bavi modelingom. Voli da svira gitaru, ali najviše, kako kaže, “da razvali”. Julija se takmiči sa ženama i kaže da ih prvo dobro pogleda u oči prije nego krene u borbu. Iz pogleda, kaže, saznaje sve o svojoj protivnici.

Predviđaju joj veliku karijeru u MMA oblasti, ali i u šoubiznisu.

Njen instagram profil posjetiti OVDJE.

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close