KONOBARICA SVAKOG DANA PJEŠAČI DO POSLA I NAZAD 22 KM: Kad su za to čuli gosti, priredili su joj veliko iznenađenje! (VIDEO)

Par joj je uručio ključeve novog automobila, ne tražeći ništa zauzvrat, osim da uslugu vrati nekome kome je potrebna

Mlada konobarica Adrijana Edvards iz Galvestona u Teksasu dobila je neočekivani poklon.

Prije nekoliko dana je pomenula pred gostima da štedi novac kako bi kupila automobil jer mora da pješači 22 kilometra dnevno da bi stigla od kuće do restorana gdje radi i vratila se nazad, što traje otprilike pet sati.

Par, koji je želio da ostane anoniman, poslije kraćeg razgovora sa konobaricom, odlučio je da joj pomogne. Napustili su restoran i nekoliko sati kasnije vratili se sa automobilom „nisan sentro“ iz 2011. godine i iznenadili Edvardsovu dajući joj ključeve u ruke.

Kad je ugledala poklon, djevojka je zaplakala od uzbuđenja. Zapravo, u početku je bila pomalo zbunjena jer nije znala da li je u pitanju šala. Par joj je uručio ključeve novog automobila, ne tražeći ništa zauzvrat, osim da uslugu vrati nekome kome je potrebna.

„Još uvijek mislim da sanjam. Svaka dva sata gledam kroz prozor da vidim da li je tu automobil“, kaže mlada žena, koja sada do posla ne mora da pješači satima.

ABC njuz Foto: Youtube/Printscreen

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close