Milovan ima 71 godinu i ZAVRŠAVA FAKULTET, a vlasnik je DVA GINISOVA REKORDA (VIDEO) - Volim Podgoricu

Milovan ima 71 godinu i ZAVRŠAVA FAKULTET, a vlasnik je DVA GINISOVA REKORDA (VIDEO)

Užički taksista Milovan Milutinović za sebe tvrdi da je Supermen i to ne bez razloga – do svoje 70. godine zabilježio je čak dva Ginisova rekorda – od Užica do Londona prepješačio je skoro 2.500 kilometara, i to jedući kačamak i grašak! A pretrčao je i 100 metara za samo 25 sekundi držeći džak cementa na leđima.

Ni sada, u osmoj deceniji, ne posustaje: vježba karate, diže tegove, udara u džak i završava fakultet! Pojačao je i ishranu pa sad svakog dana pije po čak litar – surutke.

– Cio sam život posvetio sportu i najbogatiji sam čovjek na ovoj planeti, vidite i sami kako izgledam u 72. godini. A da vam ne pričam, zdravstveni parametri jednog tridesetogodišnjaka: psihički, fizički, mentalni i seksualni.

Poznati užički taksista po svemu sudeći neće ostati samo na dva rekorda, jer će u rano proljeće krenuti u Moskvu, jer želi da stegne ruku Putinu, koga takođe smatra Supermenom.

– Bez graška i pasulja jednom sedmično, ti koji pričaju da mogu, to je priča za malu djecu – tvrdi užički Supermen.

GZS

1 komentar

  1. I just couldn’t leave your site prior to suggesting that I extremely loved the usual info a person provide in your guests? Is gonna be again often to investigate cross-check new posts.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com