NAŠE DJEVOJKE SU NAJLJEPŠE, ŠTETA ŠTO SE OBLAČE KAO KU*VE: Izjava Nenada Jezdića digla REGION na noge! - Volim Podgoricu

NAŠE DJEVOJKE SU NAJLJEPŠE, ŠTETA ŠTO SE OBLAČE KAO KU*VE: Izjava Nenada Jezdića digla REGION na noge!

Puno buke se diglo oko izjave Nenada Jezdića o tome kako se djevojke u Srbiji oblače kao kurve, pa su se mnogi ponadali da je ta izjava maliciozno izvučena iz konteksta po starom dobrom običaju većine medija. I jeste, izvučena je – ali problem je u tome što u kontekstu zvuči još strašnije.

foto: Damir Dervišagić

Priča čovjek danas, bila je ekskurzija, maturantska u Italiji, i znate šta su Italijani rekli za našu djecu? Za naše djevojke? Jako su lijepe, šteta što su kurve! Obučene su kao kurve. Molim te napiši to. Ne mora to Italijan da nam kaže, ja to vidim. A zašto? Pa muškarci to vole. Navukli su se na jeftine i drečave plastične igračke – rekao je Jezdić.

Izvinjavam se, ali ja rakiju čuvam u hrastu i u prohromu – plastika je prevaziđena, a i otmenije je. Gdje je tu život, gdje je muškost, gdje prilježnost, gdje su materinski i očinski instikti nestali? U golom pupku, u pirsingu, „buši… buši… samo buši… ha-ha-ha-ha…“, kaže onaj djeda u filmu?

foto: Vladimir Šporčić

To su rat i borba od maloprije. Opšti rat. Žene i majke koje vode rat na svoj način. To su one majke, svete, one koje su čekale svoje muževe, svoje braniče i koje su produžile ovaj narod. Gdje su sad te majke? Gdje su sad i koje su to majke koje će svoju djecu i sinove da vaspitaju? Kako mislimo mi da opstanemo? To je sveti rat, rat nad ratovima koji mi moramo da dobijemo, rekao je poznati glumac, prenosi Espreso.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com