ODUPRI SE: Osmi kongres DPS-a najavio RASPAD CRNE GORE - Volim Podgoricu

ODUPRI SE: Osmi kongres DPS-a najavio RASPAD CRNE GORE

Osmi kongres Demokratske partije socijalista najavio je raspad i nestanak Crne Gore, tačno onako kako je prije 32 godine Osma sjednica najavila raspad i nestanak velike Jugoslavije, saopšteno je danas iz pokreta “Odupri se”.

Pokret “Odupri se” organizovaće protest u subotu 7. decembra u 18 sati, ispred Skupštine Crne Gore

“Slobodni građani organizuju svoj prvi kongres. Kao delegati pozivaju se sve žrtve svih kongresa DPS-a kojima je dosta terora depeesovske vlasti, sile i nepravde, kriminala i korupcije, ponižavanja nastavnika, ljekara, novinara, studenata, penzionera i svih drugih, pljačkanja državne imovine, otimanja rijeka i planina”, istakli su iz pokreta “Odupri se”.

U saopštenju se dodaje da potpuno nezainteresovan za sadašnjost i budućnost građana u čije ime upravlja, depeesovski režim našoj djeci umjesto besplatnog školovanja nudi crkvu, umjesto zaposlenja ‒ argatovanje u inostranstvu, umjesto liječenja o trošku države ‒ prosjačenje i SMS poruke.

“Gradskoj omladini umjesto kulture i zabave nudi drogu i kriminal, a seoskoj umjesto izgradnje puteva, vodovoda i dalekovoda otima rijeke zbog elektrana i planine zbog vojnih baza.Naredne godine DPS će organizovati još jedne lažne izbore, ne prihvata Vladu građanskog jedinstva, a bez nje izlazak na glasanje nema nikakve svrhe”, kazali su iz pokreta “Odupri se”.

Oni navode da pošteni izbori nijesu mogući sa ovakvom izvršnom, sudskom i zakonodavnom vlašću.

“Zato pozivamo sve slobodne građane da sad mi njima poručimo ono što su oni poručili bivšoj vlasti prije trideset godina: Imamo dovoljno znanja, hrabrosti i pameti, potrebno je samo da vi odete! Kongres slobodnih građana počinje u subotu u 18 sati ispred Skupštine Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju.

Predsjednik DPS Milo Đukanović reizabran je na tu poziciju 30. novembra na Osmom Kongresu DPS, dok je za potpredsjednika DPS izabran aktuelni premijer Duško Marković.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com