Tinejdžeri Davor i Miloš POGINULI vraćajući se sa treninga u STRAVIČNOJ SAOBRAĆANOJ NESREĆI - Volim Podgoricu

Tinejdžeri Davor i Miloš POGINULI vraćajući se sa treninga u STRAVIČNOJ SAOBRAĆANOJ NESREĆI

Davor Mijatović (18) i Miloš Švraka (18) iz Bosanske Gradiške smrtno su stradali u nesreći koja se desila u srijedu. Oni su bili putnici u vozilu kojim je upravljao Miroslav Kozomara (18) koji je teško povrijeđen, dok je lakše povrede zadobio suvozač Marko Stević (19).

Saobraćajna nesreća dogodila se na magistralnom putu Bosanska Dubica – Bosanska Gradiška slijetanjem putničkog automobila “citroen ksara” s kolovoza. Nezvanično sazajemo da je vozač, iz nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad automobilom i sletio s puta, a potom je bočnom lijevom stranom udario u stablo, prenosi Avaz.

VOZAČ I SUVOZAČ POVRIJEĐENI

– Vozilom je upravljao M. K. iz Gradiške, a s njim u vozilu nalazili su se suvozač M. S. iz Gradiške i putnici u vozilu D. M. i M. Š. obojica iz Gradiške, koji su poginuli. Vozač M. K. i suvozač M. S. su zadobili tjelesne povrede – saopštila je PU Gradiška.

Davor Mijatović, poginuo u saobraćajnoj nesrećiDavor Mijatović, Foto: Facebook

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske uprave Bosanska Gradiška, a o svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac u Banjaluci.

DIREKTOR ŠKOLE: ČIM SMO ČULI ZA TRAGEDIJU, DJECU SMO PUSTILI KUĆAMA

Vlado Tomić, direktor Tehničke škole Gradiška, potvrdio je za Srpskainfo da su u saobraćajnoj nesreći poginuli Davor Mijatović i Miloš Švraka i da su povređeni Miroslav Kozomara i Marko Stević, učenici ove obrazovne ustanove.

– Ovo je nezapamćena tragedija. Čim smo čuli šta se desilo, učenike četvrtog razreda smjera tehničar za mehatroniku, koji su pohađali poginuli tinejdžeri, pustili smo kućama – istakao je Tomić.

Tehnička škola GradiškaTehnička škola Gradiška, Printskrin:Youtube/ Info Plus TV

VRAĆALI SE SA TRENINGA

Dodaje da su se četvorica učenika vraćala sa košarkaškog treninga u sportskoj dvorani osnovne škole u Vrbaškoj kada se desila tragedija.

On je istakao da Tehnička škola na dan sahrane neće raditi, a kako se nezvanično saznaje, taj dan bi u opštini Gradiška mogao da bude proglašen danom žalosti.

Miloš Švraka, poginuo u saobraćajnoj nesreći
Miloš Švraka, Foto: Facebook

Tragedija se desila na neosvijetljenom dijelu puta u naselju Vrbaška, koje se nalazi na 10-ak kilometara od Gradiške, na izlazu iz krivine, gotovo 100 metara od petlje na auto-putu Banjaluka – Gradiška.

Automobil je, u trenutku slijetanja s puta, udario u drvo, koje je od siline udara slomljeno.

Davor Mijatović biće sahranjen u subotu, 7. decembra na groblju u Brestovčini, opština Gradiška.

(dijaspora.news/Telegraf.rs)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com