PODGORICA: OTAŠEVIĆ: Objavljen je samo dio snimka iz Delte - Volim Podgoricu

PODGORICA: OTAŠEVIĆ: Objavljen je samo dio snimka iz Delte

Novinar dnevnog lista “Dan” Vladimir Otašević reagovao je povodom snimka incidenta iz Delte koji je objavljen na Portalu RTCG, navodeći da je snimak prekinut i da je sakriven dio gdje ga, kako navodi, tjelohranitelj biznismena Zorana Bećirovića, udara ramenom. Javni servis objavio je snimak incidenta u Delti, u kom su akteri novinar “Dana” Vladimir Otašević i tjelohranitelj biznismena Zorana Ćoća Bećirovića, Mladen Mijatović.

 Reagovanje novinara Otaševića prenosimo u cjelosti:

Na originalnom snimku iz TC Delta u 15:58:26 sekundi – tjelohranitelj Zorana Bećirovića me hvata rukom za zadnji dio vrata. To se vidi i na objavljenom snimku na Portalu RTCG. Nedugo nakon toga snimak na RTCG prestaje i nakon toga nije objavljeno šta se dalje dešavalo.

Tačno u 15:59:28 sekundi na kamerama se može vidjeti da se tjelohranitelj Bećirovića vraća i udara me ramenom u grudi.

Taj snimak postoji, gledao ga je i urednik “Dana” Nikola Marković. Tužilaštvo me je saslušalo juče kao svjedoka, a ne kao oštećenog da mi taj snimak ne bi dali, ali i ostale snimke koji oslikavaju incident u TC Delta.

Dakle, suština je da je snimak objavljen na RTCG prekinut i da je sakriven dio gdje me tjelohranitelj Bećirovića udara ramenom.

Inače, i ovo što se vidi na snimku, koji je objavljen na Portalu RTCG, dovoljno je da se vidi da je u pitanju maltretiranje i hvatanje za zadnji dio vrata mene kao novinara, koji je radio svoj posao i samo slikao na javnom mjestu.

Takođe, od pokretnih stepenica na snimku objavljenom na Portalu RTCG, ne vidi se tužilac Šoškić, koji je tu sve vrijeme stojao i nijemo gledao i slušao uvrede na moj račun i maltretiranje. To se sve može vidjeti na ostalim snimcima, koji su dostavljeni policiji i tužilaštvu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com