KEMAL NUDIO DA PRODA BUBREG DA SPASE ĆERKU: Onda je Jutjuber za samo 4 sata skupio 10.000 evra, djevojčica ide na operaciju! - Volim Podgoricu

KEMAL NUDIO DA PRODA BUBREG DA SPASE ĆERKU: Onda je Jutjuber za samo 4 sata skupio 10.000 evra, djevojčica ide na operaciju!

Zeničanin Kemal Pehlivanović je prije nekoliko dana na Fejsbuku objavio da prodaje bubreg kako bi svojoj ćerki Lamiji spasao život.

Kako se navodi, Lamija je rođena sa srčanom manom, a zbog rascijepa nepca, hrani se preko sonde. Problem bi mogao da bude riješen operacijom za koju je potrebno 13.950 evra.

Pošto je teško skupiti toliki novac, otac je objavio da hoće da proda svoj bubreg, ali ga je od toga spasao jedan od najpoznatijih bosansko-hercegovačkih jutjubera, Amir Hadžić.

Hadžić je na svom kanalu na Jutjubu pokrenuo humanitarnu akciju u programu uživo i tom prilikom je za četiri sata skupio 18.000 KM, a novac je odmah nakon toga predao Kemalu.

Na Fejsbuku je izvijestio da je prikupljeno 10.000 evra.

Amir Hadžić je postao popularan prije nekoliko godina kada je svojim komičnim videima osvojio regiju. Prati ga više od 350.000 ljudi.

6yka.com

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com