OSJETILA SAM MOLITVU U SVAKOM SLOVU: Severina Kojić izgubila starateljstvo, pa poslala poruku koja tjera na SUZE! (FOTO) - Volim Podgoricu

OSJETILA SAM MOLITVU U SVAKOM SLOVU: Severina Kojić izgubila starateljstvo, pa poslala poruku koja tjera na SUZE! (FOTO)

Severina Kojić izgubila je starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koje je dobio njen bivši muž Milan Popović.

Bilo je onih koji nisu bili na strani pjevačice, ali i drugih koji su je potpuno podržali, a Severina je riješila da im se zahvali na društvenim mrežama.

“Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osjećaj da si nekome u mislima, da te razumiju i da znaju “o čemu se tu radi.” Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku. U svakom sam vašem slovu osjetila po jednu malu molitvu… Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora i hvala Bosni i Hercegovini i svim ljudima koji žive u dijaspori. Hvala svim ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome… Slali su mi vaše tekstove kao vetar u leđa u ovom moru tuge u cijeloj regiji. Volim vas i molim vas, večeras samo veselje i ljubav”, napisala je pevačica na Instagramu.

Kurir.rs

2 komentara

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything in this way just before. So nice to uncover somebody by original ideas on this subject. realy thank you for beginning this up. this site are some things that is required on-line, someone after some originality. useful problem for bringing a new challenge to the web!

  2. An added important area is that if you are an elderly person, travel insurance intended for pensioners is something you ought to really look at. The more aged you are, the more at risk you might be for allowing something awful happen to you while abroad. If you are not covered by several comprehensive insurance policies, you could have some serious issues. Thanks for expressing your guidelines on this weblog.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com