SEVERINA CIJENI PODRŠKU: “HVALA Crna Gora, Srbija,… hvala što mislite na mene” - Volim Podgoricu

SEVERINA CIJENI PODRŠKU: “HVALA Crna Gora, Srbija,… hvala što mislite na mene”

Pjevačica Severina Kojić koja je izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koji od prošle nedjelje živi s ocem Milanom Popovićem, oglasila se danas na društvenim mrežama.

Pjevačica koja će večeras održati koncert u zagrebačkoj Areni, zahvalila je SVIMA koji su mislili na nju u najtežim trenucima.

Njen post prenosimo u cjelosti.

“Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osjećaj da si nekome u mislima da te razumiju i da znaju o čemu se tu radi. Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatim koji su mi dali podršku. U svakom sam vašem slovu osjetila po jednu malu molitvu.

Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i hvala svim ljudima koji žive u dijaspori.

Hvala ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome, hvala Vedrani Rudan, Miljenku Jergoviću, Mirjani Bobić Mojsilović, Neli Vlašić… Slali su mi vaše tekstove kao vjetar leđa u ovom moru tuge u cijeloj regiji.

Vidimo se večeras u Areni Zagreb. I molim vas, večeras samo veselje i ljubav”.

(Mondo.rs)

2 komentara

  1. Hiya, I am really glad I’ve found this information. Today bloggers publish just about gossip and internet stuff and this is really irritating. A good web site with exciting content, that is what I need. Thanks for making this website, and I will be visiting again. Do you do newsletters? I Can’t find it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com