U KUĆI SU BILE DJEVOJKE IZ CRNE GORE, BOSNE, SRBIJE: “Pitali su me da li hoću da se skinem sama ili da me oni skinu. Tada kreće pakao”

Pitali su me da li hoću da se sama skinem ili da me oni skinu. Od tada kreće pakao. Konstantno sam bila drogirana, u toj kući je bio još desetak djevojaka iz Crne Gore, Srbije, Bosne… Ove riječi samo su dio potresne priče devojke koja se našla u kandžama prostitucije.

Kako je ispričala za Pink, iz tog pakla je izašla prije 3 godine, a u cijelu priču je ušla naivno: javila joj se javila drugarica iz srednje škole sa kojom se dugo nije čula, pozvala u Austriju i pitala da li bi poput nje radila za jednu modnu agenciju.

– Pitala me da li hoću da se bavim modelingom. To mi je bilo super, a i trebao mi je novac. Moji su bili protiv toga, ali kada sam vidjela gdje i kako živi, bila sam riješena. Zezale smo se i onda mi je jednog dana rekla da je ugovorila sastanak sa modnim agentom. Pitao je da li bi mogla da se slikam u donjem vešu… Nije prošlo ni 24 sata, ona je došla i rekla Hans ti je namjestio posao, imaćeš prvi angažman – navela je djevojka.

Bila je oduševljena. Nakon toga shvata da je Hans Srbin, jer joj je na našem jeziku tražio pasoš, što joj je odmah bilo čudno.

– Rekao je da je zbog mojih ličnih podataka. Pokazao mi je dvojicu momaka i rekao da mi je to prvi posao. Pitali su me da li hoću da se sama skinem ili da me oni skinu i od tada kreće pakao. Konstantno sam bila drogirana, u toj kući je bio još desetak djevojaka iz Crne Gore, Srbije, Bosne… – prisjetila se ona.

Kako kaže, čuvalo ih je uvijek njih četvorica.

– Tog dana je bio samo jedan koji nas je čuvao. Jedna djevojka je riješila da pobjegne, on je pošao za njom, tukli su se i ja sam iskoristila priliku i pobjegla iza njegovih leđa i spasila se – ispričala je ona.

Inače, trgovina ljudima postala je najbrže rastuća grana kriminalne industrije danas i ostvaruje profit veći od 152 biliona dolara na godišnjem nivou.

Pink.rs

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close