UHAPŠEN MUŠKARAC: Pijan udario dva pješaka!

 

Policija je sinoć u Herceg Novom lišila slobode vozača koji je upravljajući vozilom pod dejstvom alkohola oborio dva pješaka, od kojih je jedan zadobio teške a drugi lake tjelesne povrede.

Sinoć, oko 21,35 u Herceg Novom, se dogodila se saobraćajna nezgoda, usljed koje je došlo do obaranja dva pešaka, koja su zadobila povrede.

Do nezgode je došlo, kada je vozač Đ.D, upravljajući motornim vozilom marke BMW X5 hercegnovskih registarskih oznaka udario pešake K.V. koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede i Š.M, koji je zadobio lake tjelesne povrede.

Policijski službenici su konstatovali da je Đ.D. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola i to uz prisustvo alkohola u organizumu u količini od 1,3 g/kg.

Povrijeđeni pješaci su zbrinuti u medicinskoj  ustanovi, radi pružanja medicinske pomoći, dok  vozač je lišen slobode i zadržan u prostorijama Centra bezbjednosti Herceg Novi.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac.

Podsjećamo, Uprava policije je juče najavila pojačanu kontrolu saobraćaja,  posebno vozača koji upravljaju vozilima pod dejstvom alkohola.

 

TIM ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

 

 

loading...

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close