BRUKA! Lopovi opljačkali POLICIJSKI MAGACIN, odnijeli skupocenu tehničku robu! Policija ovo KRIJE - Volim Podgoricu

BRUKA! Lopovi opljačkali POLICIJSKI MAGACIN, odnijeli skupocenu tehničku robu! Policija ovo KRIJE

Iz magacina policijske uprave Novi Pazar koji se nalazi u novopazarskoj banji nestala je zaplijenjena ukradena roba i stvari koje su otuđene tokom policijskih akcija ekskluzivno saznaje Sandžakhaber, a prenosi portal Indeksonline.

Objekat Vojske Srbije koji je predat policiji na čuvanje, obezbijeđen je pa se postavlja pitanje kako je neko uopšte mogao da mu priđe i iz njega ukrade samo skupocjene stvari. Kako se navodi, nestalo je više skupocjenih bicikala na struju, trkačka bicikla, par skutera ali i skupocjena tehnika, televizori, računari i druga tehnika.

Magacin policije nalazi se u hangarima koje je nekada koristila Vojska Srbije, dakle, radi se o dobro obezbijeđenim objektima pa se postavlja pitanje ko je i kako mogao uopšte da im pristupi.

Portal podsjeća da je nakon nestale droge za koju će, kako navodi “ovih dana pošteni policajci preuzeti odgovornost i biti okrivljeni za nešto što nisu uradili te kažnjeni za djelo koje nisu učinili”, ovo je druga “krađa” iz objekata novopazarske policije.

Portal takođe navodi da je prema njihovim saznajima svima u Policiji strogo je zabranjeno da govore o ovoj temi a o tome nije obaveštena javnost.

Sandžakhaber je ranije pisao da je u Novom Pazaru nastala uzbuna pošto u Beograd navodno nije dostavljena cijela količina droge zaplijenjene u skorašnjoj akciji 23. novemebra. Najprije je izmjereno oko 10 kilograma, a uhapšeni je potpisao i sporazum sa tužilaštvom o priznanju krivice. Međutim, portal je naveo da je, kada je zaplijenjena droga stigla u centar u Beogradu utvrđeno da nedostaje skoro 6 kilograma opojne supstance.

Policijska uprava u Novom Pazaru je demantovala takve tvrdnje, navodeći da droga nije nestala, već da je netačno izmjerena prilikom zaplijene.

U akciji policije 23. oktobra uhapšen je Dževat Latifović (47), koji se samo par sati kasnije nagodio sa Višim tužilaštvom, pa je pravosnažno osuđen na šest godina zatvora.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com