Tokom vikenda kupanje u moru (VIDEO) - Volim Podgoricu

Tokom vikenda kupanje u moru (VIDEO)

Iako smo na pragu zime kupanje u moru i dalje je aktuelno.

I dok se prethodnih dana u pojedinim mjestima na sjeveru zemlje temperatura spuštala i do 10 stepeni ispod nule, na samom jugu su tokom vikenda pravo uživali u čarima sunca.

Na Facebooku je objavljen snimak muškarca koji se kupa u moru a u čarima obale, na suncu uživao je i jedan pas.

Prema prognozi Zavoda za hidrometeorologiju, sjutra će u južnim i centralnim predjelima biti umjereno do potpuno oblačno, prijepodne uglavnom suvo, ili uz malo kiše u južnim predjelima, poslijepodne, a naročito tokom noći, kiša, ponegdje mogući pljuskovi i grmljavina.
Na sjeveru ujutru ili prijepodne magla i sumaglica tokom dana sunčani intervali, a krajem dana ili u večernjim satima kiša, koja će u višim planinskim predjelima tokom noći preći u susnježicu i snijeg.
Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera, na primorju i u sjevernim predjelima povremeno umjeren do pojačan, istočni i jugoistočni.

 

1 komentar

  1. The when I just read a weblog, Lets hope who’s doesnt disappoint me approximately this one. What i’m saying is, Yes, it was my choice to read, but I really thought youd have something interesting to mention. All I hear is usually a handful of whining about something you could fix when you werent too busy in search of attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com