UHAPŠENE DVIJE OSOBE - Volim Podgoricu

UHAPŠENE DVIJE OSOBE

 

Postupajući po naredbi nadležnog suda policija je izvršila prestres stana i drugih prostorija koje koristi M.Lj. (24) iz Bijelog Polja i pronašla tablete koje se nalaze na listi opijata i opojnu drogu marihuana tipa skank. M.Lj. je lišen slobode i uz krivičnu prijavu priveden državnom tuižiocu u Višem državnom tužilšatvu u Bijelom Polju.

Nadalje, bijelopoljska policija je sprovodeći aktivnosti u cilju sprječavanja prodaje alkoholnih pića licima mlađim od 18 godina podnijela nadležnom sudu prekršajne prijave protiv pravnog lica i dva odgovorna lica zbog prodaje alkohola maloljetnom licu.

Osim toga, službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje su izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi Ž.R. (52) iz Bijelog Polja i pronašla lovačku pučku, pištolj i druge predmete. O događaju je obaviješten državni tužilca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se Ž.R. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

 

 

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com