UHAPŠEN MILAN GUROVIĆ: Povrijedio suprugu Tanju i ćerku Milicu - Volim Podgoricu

UHAPŠEN MILAN GUROVIĆ: Povrijedio suprugu Tanju i ćerku Milicu

Kako Kurir  piše proslavljenom srpskom košarkašu milanu Guroviću određen je pritvor!

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštvg njemu je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti priveden na saslušanje u tužilaštvo

Kako Kurir saznaje supruga Tanja i ćerka Milica zadobile su povrede glave!

Milan Gurović se tereti za nasilje u porodici.

Njemu su prethodno bile izrečene hitne mere udaljenje iz stana i zabrana prilaska i komunikacije sa oštećenima, međutim kada je tužilaštvo izvršilo uvid u izveštaje policije odlučilo se za određivanje zadržavanja kako ne bi ponovio krivično delo i kako ne bi uticao na svedoke.

Nakon saslušanja biće odlučeno i daljim koracima u ovom slučaju.

 

Podsjećamo, nakon što je dobio krivičnu prijavu zbog nasilja nad suprugom i maloljetnom kćerkom, bivši košarkaš Milan Gurović, rekao je da “supruga hoće da mu napakuje” incident, jer on želi razvod, a ona ne.

“Supruga hoće da mi napakuje jer već dve-tri godine hoću da se razvedem, a ona neće. Neće zato što sam ja Milan Gurović i imam para”, kaže košarkaš koji je juče nasrnuo na suprugu i maloljetnu kćerku i nakon toga dobio krivičnu prijavu.

“Ne želim da pravdam sebe, ali žena me je napala. Vratio sam se iz Novog Sada, bio sam kod majke. Žena je odmah počela da histeriše, da me pljuje, odgurnula me je. Tada sam je uhvatio za vilicu i odgurnuo”, rekao je proslavljeni košarkaš za Blic.

U tom momentu njihova 16-godišnja kćerka, za koju bi, kako kaže “život dao” skočila na njega.

“Kćerku sam odgurno, zakačio sam je noktom, ima malu rasjekotinu. Žena je pozvala Hitnu pomoć i prenemagala se kao da je na samrti, a nema nijednu masnicu”, kaže Gurović i ponavlja da već godinama supruga od koje hoće da se razvede “histeriše i pravi incidente”.

BLIC/KURIR

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com