UHAPŠENE TRI OSOBE - Volim Podgoricu

UHAPŠENE TRI OSOBE

 

Postupajući po operativnim informacijama da je od strane nepoznatih lica otuđeno trafo ulja sa transformatora – dalekovoda u mjestu Jugovine u Beranama policija je došla do sumnje da su A.G, A.D. i V.Ć. otuđili 120 litara trafo ulja.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac koji je naložio izdavanje naredbe za pretres stana i drugih prostorija koje koriste pomenuta lica. Prilikom pretresa pronađeni su predmeti za koje se sumnja da potiču iz krivičnog djela.

Zbog sumnje da su izvršili krivično djelo krađa, protiv A.G, A.D. i V.Ć. podnijeta je krivična prijava uz koju su sprovedeni nadležnom tužilaštvu na saslušanje.

 

2 komentara

  1. Hey. Very nice site!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your site and take the feeds also…I am glad to locate numerous useful information here within the article. Thanks for sharing.

  2. I’d been honored to get a call from a friend as he found the important tips shared in your site. Reading through your blog post is a real wonderful experience. Thanks again for thinking about readers much like me, and I desire for you the best of success as being a professional realm.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com